Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd Onder 13

Jeugd Onder 13

Regiocup jeugd t/m 17

31 mei 15:45  Kleedkamers blijven dicht maar de kantine gaat weer open. En nog belangrijker we mogen met de jeugd en meiden eindelijk weer tegen andere club voetballenmeer »

732x gelezen

ARC JO13-3 - Meerburg JO13-3G Wat zijn ze toch lang!

22 september 21:45   ‘De eerste winstpartij komt met de dag dichterbij’, rake woorden van coach Paul Nibbelink. Feit is wel dat de meisjes en jongens van de JO13-3G na de oefencampagne, beker en competitiestart nog niet hebben weten te winnen. Klinkt treurig, maar is het zeker niet. Want buiten één forse nederlaag tegen FC Oegstgeest zijn de verschillen klein. Met hooguit twee doelpunten verschil gaan de tegenstanders douchen. meer »

841x gelezen

Meerburg JO13-7 begint competitie met verlies en winst

7 november 16:00  Meerburg JO13-7 is de competitie (7e klasse 01) met een nipte nederlaag, en daarna met een nipte overwinning begonnen. De ouverture vond op 29 oktober plaats in en tegen Rijnsburg, waar de mannen op het indrukwekkende hoofdveld met zijn grote tribune steeds op achterstand werden gezet, maar telkens weer aansluiting wisten te krijgen. Toch keek Meerburg halverwege tegen een 6-3 achterstand aan. Opgeven staat blijkbaar niet in hun woordenboek, en veerkracht wel, want vlak voor tijd kwamen ze toch weer terug tot 6-5 en konden ze net niet voor een sensatie zorgen. Met dit resultaat kon Meerburg met vertrouwen uitkijken naar het uitduel tegen RCL, dat zijn eerste wedstrijd tegen MMO winnend had afgesloten. In het herfstige Leiderdorp begon Meerburg voortvarend en scoorde verdiend 1-0. De jongens waren sterker maar wisten niet door te drukken, en kregen twee tegendoelpunten te verwerken. Was het gebrek aan concentratie? Het spel kreeg een slaperig karakter en de bal kwam nog slechts sporadisch op de helft van het opgeleefde RCL, dat vertrouwde tankte uit ieder gewonnen duel. Onverwacht wist Meerburg nog een treffer te maken, vlak voor rust: 2-2. Trainer Marcel Driessen moet in de rust een hartig woordje met de mannen hebben gesproken, want ze kwamen duidelijk scherper de kleedkamer uit. De spelverhouding kantelde iets, Meerburg deed weer mee, en een strak genomen corner van Benjamin Polvliet werd koelbloedig met het hoofd afgerond door Thymo van Keulen, een samenspel dat vorig jaar al identieke doelpunten opleverde. Meer kansen volgden, maar de bal verdween telkens naast het doel of in de handen van de grote Leiderdorpse keeper. RCL probeerde toch nog een punt te pakken en zorgde er voor dat Meerburg opgelucht ademhaalde bij het eindsignaal. Drie punten zijn binnen, en nu wacht koploper Abbenes, dat zaterdag 12 november om half negen ’s morgens op bezoek komt in Zoeterwoude-Rijndijk. Laten we hopen dat het geen ochtendmensen zijn. - Marcel Willemsen -

324x gelezen

JO 13-4 ONGESLAGEN door in de beker

8 oktober 21:30  De JO 13-4 kende een uitstekende start dit seizoen. Voormalig D5 versterkt met 4 nieuwe spelers, Ferdinand, Quinten, Marnix en Mart én de inspirerende inbreng van de nieuwe trainer Menno knokte iedere week met volle inzet voor de winst. En met succes!! meer »

877x gelezen

Meerburg JO13-2: kleine dip en grote winst

8 oktober 16:30  TER AAR - De trainers waren zaterdag een beetje boos, de spelers teleurgesteld en onder de supporters heerste verwarring. Daarbij kon nog worden aangetekend dat tegenstander TAVV JO13-1 even eerder met ‘een goed gevoel’ van het veld was gestapt. Maar hoe vreemd het bij dat alles ook klinkt, de mannen van Simon Olders en Folkert van der Linden wonnen ‘gewoon’ met 4-0. meer »

751x gelezen

Meerburg JO13-2: Goed stel hoor!

2 oktober 18:00  RIJPWETERING - Voor de tweede opeenvolgende keer heeft Meerburg JO13-2 met ruime cijfers gewonnen. Vooral op basis van een zeer goede eerste helft werd ROAC JO13-1 zaterdag verslagen, 5-1. Van de laatste vier duels wonnen de mannen van de coaches Simon Olders en Folkert van der Linden er drie. Het team staat, zo lijkt het. ,,Een goed stel hoor’’, zou Theo Reitsma zeggen.meer »

1009x gelezen

Meerburg D1 wint zilver met het voetbal van ‘de grote mannen’

9 mei 0:15  HAMONT - Het is vrijdag 6 mei en in het Belgische Hamont vindt een internationaal voetbaltoernooi voor de jeugd plaats. Een sportliefhebber uit de regio ziet Meerburg D1 in de namiddag voor de derde opeenvolgende keer een tegenstander van het veld rammen. En denkt op de verkeerde plek te staan. ,,Ik dacht hier kinderspel te kunnen zien. Maar dit is voetbal van de grote mannen.’’meer »

819x gelezen

Zege Meerburg D2 in nuttig oefenduel

7 februari 9:45  ZEVENHUIZEN - Meerburg D2 heeft zaterdag in een oefenwedstrijd gewonnen van Groeneweg D2. In Zevenhuizen werd het 3-1 voor de formatie van trainer/coach Marcel Diek. Grote man bij het Zoeterwoudse team was Mike Jeltema, die de drie treffers voor zijn rekening nam.meer »

496x gelezen

Leuke voetbalochtend voor de D-jeugd

28 december 15:15  Meerburg heeft voor de E en F-jeugd al jaren de poffertjestoernooien. Dit jaar werd voor het eerst ook voor de D-jeugd tijdens de kerstvakantie een voetbalactiviteit georganiseerd. meer »

976x gelezen

Aan de bal… Ruben van Dijk (Meerburg D1)

28 november 9:15  Aan de bal… is het kleine broertje van de rubriek ‘Hemd van het Lijf’, speciaal gemaakt voor het jeugdvoetbal. In deze rubriek stellen we een jeugdspeler enkele vragen en krijgt hij/zij de kans zich voor te stellen aan het grote publiek. Mogelijk zien we deze speler over 8 jaar op de velden staan tussen de eerste elftal spelers van onze regio.meer »

1696x gelezen

AFSLUITING SEIZOEN D5

8 juli 23:00  Traditiegetrouw vond vorige week donderdag de seizoensafsluiting plaats van Meerburg D5 in het Roomburgerpark. Na het nuttigen van een hapje en een drankje speelden wij de “ouders-kinderen” wedstrijd.meer »

768x gelezen

MEERBURG D5 kampioen!

2 juni 11:30  Op dinsdagavond 19 mei werd Meerburg D5 kampioen van de 5e klasse. Het hele seizoen hadden ze bovenin meegedraaid, maar het kwam aan op de laatste wedstrijd tegen Nieuwkoop D3. Bij winst stonden ze 1 punt voor op Siveo '60 uit Zegveld, die het hele seizoen bovenaan hadden gestaan.meer »

924x gelezen

Boer Verdegaal Cup 2015: Fotoreportage

1 juni 21:00  De foto's van de Boer Verdegaal Cup 2015 zijn beschikbaar via onderstaande links.meer »

912x gelezen

Meerburg D9 kampioen!

23 april 9:15  Meerburg D9 heeft na een zinderende doordeweekse wedstrijd het kampioenschap veilig gesteld.meer »

836x gelezen

Blauw Zwart D2 - Meerburg D3 2-5

18 april 21:15  De Meerburg D3 heeft een pittig seizoen achter de rug in de 3e klasse, Voor ieder punt moest geknokt worden. Toch is deze D3 ook een team waar je moeilijk van kan winnen, zo bleek bijvoorbeeld uit wedstrijden tegen de koplopers in deze poule. Daarom voelden spelers en de ouders dat het mogelijk moest zijn om tegen middenmoter Blauw-Zwart D2 met de punten naar huis te gaan. Een aangenaam weertje, een fraai hoogpolig en nat grasveld, niets stond een mooie voetbalochtend in de weg.meer »

854x gelezen

D7 verliest nipt van titelfavoriet UVS

1 februari 10:00  De D7 trok zaterdag naar Leiden op het op te nemen tegen een van de favorieten in de poule: UVS D6.meer »

794x gelezen

D7 komt sterk terug: 5-5 !

17 januari 17:30  Meerburg D7 kon met een goed team aantreden tegen tegenstander Foreholte D7.meer »

576x gelezen

D4 pakt punt tegen koploper Katwijk

16 december 23:15  Na vijf uitwedstrijden die allemaal verloren gingen, mocht Meerburg D4 eindelijk weer eens thuis spelen. En direct ook tegen de koploper Katwijk. De D4 pakte haar eerste competitiepunt, maar gezien het spelbeeld werden er eigenlijk twee punten verloren tegen Katwijk.meer »

605x gelezen

D7 pakt de draad weer op!

7 december 13:15  Vorige wedstrijd pijnlijk onderuit gegaan bij ASC. Kan de D7 aansluiting bij de koploper houden?meer »

619x gelezen

D7 heeft de smaak te pakken

11 november 8:45  Vorige week de eerste overwinning voor de D7. Kan het team dat herhalen?meer »

566x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!