Jeugd Onder 13 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd Onder 13

Jeugd Onder 13

Meerburg JO13-3 pakt de tweede plaats bij Kagia

5 juni 15:30  Vandaag stond dan de laatste activiteit van het seizoen op het programma. En wat voor eentje, het internationale toernooi van Kagia. meer »

327x gelezen

Sanne aanspreekpunt voor Zoeterwoudse jongeren

20 december 13:00  ZOETERWOUDE - Sinds kort is jongerencoach Sanne Menges in Zoeterwoude aan de slag. Jongeren kunnen bij haar op een laagdrempelige manier terecht met hun vragen. Zij kan de weg wijzen als er meer ondersteuning nodig is. De gemeente Zoeterwoude wil dat haar jeugdigen gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Dat gaat heel vaak heel goed. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms zijn er drempels.meer »

169x gelezen

Als trainer weet je dat je het goed doet als....

28 april 16:30  Ouders van de spelers van Meerburg JO13-1 een artikel weten te plaatsen op de leiden amateurvoetbal site dat hun kinderen de komende weken het moeten stellen zonder hun geliefde coach Daan Dikken. Hij maakt zich met het Nederlands CP-voetbalteam op voor het wereldkampioenschap eind april in Salou, Spanje. En omdat Daan ook een enorme steun is geweest voor het meiden en vrouwenvoetbal willen we hier graag bij stil staan.meer »

192x gelezen

ADO Den Haag net een maatje te groot voor Meerburg JO13-3

27 oktober 17:00  Een spannende dag vandaag voor de talenten van Meerburg JO13-3. De wedstrijd waar al weken naar uitgekeken werd stond op het programma en dus meldde iedereen zich keurig op tijd op sportpark De Aftrap in het Zuiderpark, voor de oefenwedstrijd tegen ADO Den Haag. meer »

366x gelezen

ARC JO13-3 - Meerburg JO13-3G Wat zijn ze toch lang!

22 september 21:45   ‘De eerste winstpartij komt met de dag dichterbij’, rake woorden van coach Paul Nibbelink. Feit is wel dat de meisjes en jongens van de JO13-3G na de oefencampagne, beker en competitiestart nog niet hebben weten te winnen. Klinkt treurig, maar is het zeker niet. Want buiten één forse nederlaag tegen FC Oegstgeest zijn de verschillen klein. Met hooguit twee doelpunten verschil gaan de tegenstanders douchen. meer »

1088x gelezen

Meerburg JO13-7 begint competitie met verlies en winst

7 november 16:00  Meerburg JO13-7 is de competitie (7e klasse 01) met een nipte nederlaag, en daarna met een nipte overwinning begonnen. De ouverture vond op 29 oktober plaats in en tegen Rijnsburg, waar de mannen op het indrukwekkende hoofdveld met zijn grote tribune steeds op achterstand werden gezet, maar telkens weer aansluiting wisten te krijgen. Toch keek Meerburg halverwege tegen een 6-3 achterstand aan. Opgeven staat blijkbaar niet in hun woordenboek, en veerkracht wel, want vlak voor tijd kwamen ze toch weer terug tot 6-5 en konden ze net niet voor een sensatie zorgen. Met dit resultaat kon Meerburg met vertrouwen uitkijken naar het uitduel tegen RCL, dat zijn eerste wedstrijd tegen MMO winnend had afgesloten. In het herfstige Leiderdorp begon Meerburg voortvarend en scoorde verdiend 1-0. De jongens waren sterker maar wisten niet door te drukken, en kregen twee tegendoelpunten te verwerken. Was het gebrek aan concentratie? Het spel kreeg een slaperig karakter en de bal kwam nog slechts sporadisch op de helft van het opgeleefde RCL, dat vertrouwde tankte uit ieder gewonnen duel. Onverwacht wist Meerburg nog een treffer te maken, vlak voor rust: 2-2. Trainer Marcel Driessen moet in de rust een hartig woordje met de mannen hebben gesproken, want ze kwamen duidelijk scherper de kleedkamer uit. De spelverhouding kantelde iets, Meerburg deed weer mee, en een strak genomen corner van Benjamin Polvliet werd koelbloedig met het hoofd afgerond door Thymo van Keulen, een samenspel dat vorig jaar al identieke doelpunten opleverde. Meer kansen volgden, maar de bal verdween telkens naast het doel of in de handen van de grote Leiderdorpse keeper. RCL probeerde toch nog een punt te pakken en zorgde er voor dat Meerburg opgelucht ademhaalde bij het eindsignaal. Drie punten zijn binnen, en nu wacht koploper Abbenes, dat zaterdag 12 november om half negen ’s morgens op bezoek komt in Zoeterwoude-Rijndijk. Laten we hopen dat het geen ochtendmensen zijn. - Marcel Willemsen -

401x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!