Nieuwsbrief

Wil jij ook een nieuwbrief ontvangen, ben je nog niet op de site ingeschreven doe dit dan gauw. Zo krijg je altijd het laatste nieuws (digitaal) in je mailbox en verenigingsapp. Aanmelden kun je heel eenvoudig doen via de hoofdpagina van deze website. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief juni 2021

14 juni 10:15  Het seizoen 2020-2021 loopt ten einde en ik mag toch wel zeggen dat het een uniek seizoen is geweest. De corona pandemie heeft ons een heel seizoen in zijn greep gehouden. Dankzij de tomeloze inzet van heel veel mensen binnen onze vereniging is het toch gelukt om tenminste onze jeugdleden zoveel mogelijk te laten trainen en onderlinge wedstrijden te laten spelen. Helaas ging dat niet op voor onze senior leden, die het grootste gedeelte van het seizoen noodgedwongen op non actief hebben gestaan. meer »

Nieuwsbrief februari 2021

20 februari 13:15  In de vorige nieuwsbrief van jl.. december heb ik de hoop uitgesproken dat we in het nieuwe jaar snel weer naar een normale situatie toe zouden kunnen gaan. Helaas wordt ons geduld toch nog een tijdje op de proef gesteld. Voor met name de senioren is dit een moeilijke toestand, omdat zij helemaal niets kunnen wat de voetbalsport betreft. Dat zien we als bestuur terug in het achterblijven van de contributiebetalingen. Er moeten nog zo ongeveer 130 leden hun contributie voor het huidige seizoen betalen. Dat zijn dan voornamelijk senioren leden. Wij begrijpen als bestuur heel goed dat het een lastige kwestie is om contributie te betalen als er gevoelsmatig weinig tegenover staat. Aan de andere kant ben je natuurlijk lid van een vereniging om naast het beoefenen van je favoriete sport ook deel te kunnen nemen aan het sociale aspect van het sporten in teamverband. Daarbij doel ik op het samenzijn voor en vooral na de wedstrijd in het clubhuis.meer »