Nieuwsbrief

Wil jij ook een nieuwbrief ontvangen, ben je nog niet op de site ingeschreven doe dit dan gauw. Zo krijg je altijd het laatste nieuws (digitaal) in je mailbox en verenigingsapp. Aanmelden kun je heel eenvoudig doen via de hoofdpagina van deze website. Veel leesplezier.

Nieuwsbrief februari 2021

20 februari 13:15  In de vorige nieuwsbrief van jl.. december heb ik de hoop uitgesproken dat we in het nieuwe jaar snel weer naar een normale situatie toe zouden kunnen gaan. Helaas wordt ons geduld toch nog een tijdje op de proef gesteld. Voor met name de senioren is dit een moeilijke toestand, omdat zij helemaal niets kunnen wat de voetbalsport betreft. Dat zien we als bestuur terug in het achterblijven van de contributiebetalingen. Er moeten nog zo ongeveer 130 leden hun contributie voor het huidige seizoen betalen. Dat zijn dan voornamelijk senioren leden. Wij begrijpen als bestuur heel goed dat het een lastige kwestie is om contributie te betalen als er gevoelsmatig weinig tegenover staat. Aan de andere kant ben je natuurlijk lid van een vereniging om naast het beoefenen van je favoriete sport ook deel te kunnen nemen aan het sociale aspect van het sporten in teamverband. Daarbij doel ik op het samenzijn voor en vooral na de wedstrijd in het clubhuis.meer »

Nieuwsbrief december 2020

22 december 1:00  We staan met zijn allen voor het einde van een wel heel bijzonder jaar. 2020 wordt gekenmerkt door een virus pandemie, die zijn weerga niet kent en waar iedereen in meer of mindere mate mee te maken heeft gehad, of nog steeds heeft. De weerslag die deze crisis op onze mooie vereniging heeft hoef ik niemand uit te leggen. Dat heeft iedereen aan den lijve ondervonden en ondervindt het nog steeds. Het vroegtijdig afgebroken seizoen 2019-2020 en het afgebroken huidige seizoen spreken voor zich. Daarom wil ik het woord via deze nieuwbrief aan u richten.meer »