Jeugd Onder 9

Aftrap Nieuwjaars toernooi zeer succesvol...

9 januari 13:00  Gisteren was eindelijk het Nieuwjaars toernooi daar! Met maar liefst 153 deelnemers hebben we samen met veel vrijwilligers er een mooie dag van gemaakt. Aan het einde van de rondes was de prijsuitreiking waarbij de sportiefste speler, beste teamspeler en de nummers 1, 2 en 3 een beker kregen en alle spelers verdiende voor hun inzet een medaille. meer »

Meerburg JO9-1 pakt mooie tweede plaats bij DoCoS.

23 juni 19:30  Dit was ‘m dan, seizoen 2018-2019 zit erop voor de JO9-1. Nog één keer vlammen, hopelijk nog een bekertje ophalen en dan genieten van een welverdiende zomerstop. Dit keer zonder Danyel die andere zondagse verplichtingen had maar gelukkig was dribbelkampioen Sam uit JO9-2 bereid om even bij te springen. meer »

Meerburg JO9-Uno!

15 juni 18:15  Zo, dan mag je aantreden in Hoofddorp voor het VV Uno Jump XL toernooi. De weersvoorspellingen waren uitstekend te noemen, 100% kans op regen dus dat is natuurlijk lekker verfrissend. Heerlijk ook die aquaplaning op de A4, glibberen en glijden naar Hoofddorp en dat om 08:00u ‘s ochtends. Kortom, de dag kon niet beter beginnen. meer »

Meerburg JO9-1 sluit af in stijl

4 juni 12:30  Op het schitterende sportpark De Voscuyl mochten we vandaag voor de laatste volledige wedstrijd van het seizoen aantreden tegen het vlaggenschip van FC Oegstgeest, de JO9-1 tegen wie we in de beker met 7-3 gewonnen hadden. Met zo’n uitslag zou je verwachten dat het vertrouwen groot is maar de laatste paar wedstrijden in de Hoofdklasse, die wat onterecht en onnodig verloren gingen, hadden toch wel wat deukjes geschopt in het zelfvertrouwen van de jongens.meer »

Meerburg JO9-1 bekert door!

8 maart 3:15  Wat een heerlijke doordeweekse voetbalavond! Op de laan van nieuw-zuid in Katwijk werd vanavond 7 Maart de volgende bekerronde bij JO9 afgewerkt. meer »