Jeugd Onder 9 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd Onder 9

Jeugd Onder 9

JO12-3 is kampioen!

27 mei 18:45  Na de domper van vorige week zou het vandaag moeten gebeuren!meer »

190x gelezen

100 kinderen voetballen in de warmte en eten poffertjes

7 januari 16:15  “Pap, hier is mijn thermoshirt” Zaterdagochtend 7 januari startte het nieuwe voetbaljaar met een Jeugdtoernooi. In twee rondes van verschillende leeftijden namen bijna honderd spelers en speelsters het tegen elkaar op. De teams wisselden na elke wedstrijd en zo was er steeds na vijf ronden één speler met de meeste punten. Dankzij de hulp van veel ouders werd het een groot succes. Na afloop kreeg iedereen poffertjes en wat te drinken in de kantine.meer »

247x gelezen

Sanne aanspreekpunt voor Zoeterwoudse jongeren

20 december 13:00  ZOETERWOUDE - Sinds kort is jongerencoach Sanne Menges in Zoeterwoude aan de slag. Jongeren kunnen bij haar op een laagdrempelige manier terecht met hun vragen. Zij kan de weg wijzen als er meer ondersteuning nodig is. De gemeente Zoeterwoude wil dat haar jeugdigen gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Dat gaat heel vaak heel goed. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms zijn er drempels.meer »

223x gelezen

Aftrap Nieuwjaars toernooi zeer succesvol...

9 januari 13:00  Gisteren was eindelijk het Nieuwjaars toernooi daar! Met maar liefst 153 deelnemers hebben we samen met veel vrijwilligers er een mooie dag van gemaakt. Aan het einde van de rondes was de prijsuitreiking waarbij de sportiefste speler, beste teamspeler en de nummers 1, 2 en 3 een beker kregen en alle spelers verdiende voor hun inzet een medaille. meer »

399x gelezen

Meerburg JO9-1 pakt mooie tweede plaats bij DoCoS.

23 juni 19:30  Dit was ‘m dan, seizoen 2018-2019 zit erop voor de JO9-1. Nog één keer vlammen, hopelijk nog een bekertje ophalen en dan genieten van een welverdiende zomerstop. Dit keer zonder Danyel die andere zondagse verplichtingen had maar gelukkig was dribbelkampioen Sam uit JO9-2 bereid om even bij te springen. meer »

365x gelezen

Meerburg JO9-Uno!

15 juni 18:15  Zo, dan mag je aantreden in Hoofddorp voor het VV Uno Jump XL toernooi. De weersvoorspellingen waren uitstekend te noemen, 100% kans op regen dus dat is natuurlijk lekker verfrissend. Heerlijk ook die aquaplaning op de A4, glibberen en glijden naar Hoofddorp en dat om 08:00u ‘s ochtends. Kortom, de dag kon niet beter beginnen. meer »

490x gelezen

Meerburg JO9-1 sluit af in stijl

4 juni 12:30  Op het schitterende sportpark De Voscuyl mochten we vandaag voor de laatste volledige wedstrijd van het seizoen aantreden tegen het vlaggenschip van FC Oegstgeest, de JO9-1 tegen wie we in de beker met 7-3 gewonnen hadden. Met zo’n uitslag zou je verwachten dat het vertrouwen groot is maar de laatste paar wedstrijden in de Hoofdklasse, die wat onterecht en onnodig verloren gingen, hadden toch wel wat deukjes geschopt in het zelfvertrouwen van de jongens.meer »

355x gelezen

Meerburg JO9-1 bekert door!

8 maart 3:15  Wat een heerlijke doordeweekse voetbalavond! Op de laan van nieuw-zuid in Katwijk werd vanavond 7 Maart de volgende bekerronde bij JO9 afgewerkt. meer »

620x gelezen

Oud versus Nieuw 10e jaargang

23 juni 19:00  Vorige week, op de training schoot ik in de lach, en kon daar niet meer mee stoppen, tranen in de ogen, wat eraan voorafgingmeer »

1119x gelezen

Focus en Concentratie Pupillen, zin of onzin?

23 juni 18:30  Beste mensen, alweer een tijdje geleden dat U een column van mij kon waarnemen, echter de laatste tijd druk, druk en druk!meer »

1164x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!