Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws over...

Nieuws over...

Teamindelingen seizoen 2021 - 2022

27 juni 0:15  De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de teamindeling voor komend seizoen 2021 - 2022. Ondanks dat het afgelopen seizoen vanwege Corona niet makkelijk was, zijn we blij dat veel spelers het plezier in voetbal niet zijn verloren. Komend seizoen hebben we weer meer jeugdteams dan afgelopen seizoen. meer »

681x gelezen

Finale bovenbouwcompetitie speelronde 2: Uitslagen en stand

5 december 21:00  Op 5 december was de 2e speelronde van de bovenbouw competitie. Hieronder staan de uitslagen en de tussenstand na 2 zaterdagen.meer »

300x gelezen

Meerburg Bovenbouwcompetitie

16 november 10:45  Afgelopen zaterdag was alweer de tweede ronde van de interne Meerburg competitie waarbij alle jeugdteams in verschillende poules tegen elkaar spelen. Het leuke van de competitie is dat jongens tegen meiden spelen en teams uit verschillende leeftijden tegen elkaar voetballen. Dus zo kan het gebeuren dat een broer en zus tegen elkaar moeten voetballen. Verder kunnen trainers eens wat anders proberen.meer »

228x gelezen

Schoen voor Sint & Piet

19 november 22:45  piet zat te denken, wat hij jou zou moeten schenken, zo begint bijna elk sinterklaasrijm, maar deze niet, deze piet wilde origineel en speciaal zijn,meer »

241x gelezen

Meerburg J019-1 Kampioen

20 mei 8:00  Afgelopen zaterdag stond de laatste competitie van de JO19-1 op het programma in de 1e klasse. Winst zou genoeg zijn voor het kampioenschap en zo zou het sterke Wilhelmus JO19-1 met 1 puntje achter ons gelaten worden. VCS uit Den Haag was op het zonovergoten sportpark van Meerburg de tegenstander en zij moesten kansloos met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren. meer »

420x gelezen

Scheidsrechtersclinic voor Meiden MO-19 en MO-17

10 maart 17:00  Op de velden zie je meestal volwassen scheidsrechters, maar zou het niet mooi zijn als nog vaker de junioren van onze club een rol krijgen als scheidsrechter. Dat is leerzaam voor jou als junior, maar ook leuk voor de pupillen (de jeugd onder 12 en 11 jaar) die je dan mag fluiten. Als scheidsrechter kun je zelf meemaken hoe het voelt om een wedstrijd te leiden en bovendien verbeter je zo je kennis van de spelregels. Daar profiteer je weer van in de wedstrijden die je zelf speelt. meer »

576x gelezen

Meerburg 1 zorgt met ruime overwinning toch nog voor een glimlach

10 september 10:00  Na de forse nederlaag van vorige week tegen Wateringse Veld/Kranenburg (6-1, red) werd jl zaterdag om 14.30 uur afgetrapt tegen Erasmus. De ploeg uit Den Haag was in hun eerste wedstrijd met 8-2 te sterk voor DCV, vooraf dus moeilijk in te schatten hoe deze middag zou verlopen.meer »

422x gelezen

In Memoriam Cees Koreman (1941-2018)

7 september 21:15  Vrijdag 7-9 ontvingen we het trieste bericht dat Meerburger Cees Koreman een dag na zijn 77-ste verjaardag na een lange periode van fysieke ongemakken is overleden. Cees was in de jaren 60/70 een van de medeoprichters , samen met o.a. Gerard vd Klauw, Bert de Lange en Piet vd Hulst, van de BZM (Bijzonder Zaken Meerburg) die allerlei festiviteiten organiseerden. Zo ook was hij jaren vaste medewerker van het clubbladteam die op maandag avond met veel plezier het befaamde clubblad in elkaar zette. Bij de Kerstcross was hij de vaste barman in de ochtend uren en met de befaamde Bingo avonden assisteerde hij Nol en Greet Rijsdijk. In de zomerstop was hij altijd actief als onderhoudsman om de toenmalige kantine steeds weer van een lik nieuwe verf te voorzien. Als werknemer van Sikkens, kon hij zo goedkoop aan de benodigde materialen komen. In de tijd dat de 1e reclame borden rond het 1e veld verschenen , was dit het werk van Cees die o.a. samen met Leo Dolle deze met de hand beschilderde. Het allereerste bord (HABO) staat nog in het geheugen van de oude garde. Op voetbalgebied speelde Cees een opvallende rol in het toenmalige “Sterrenteam” door als spielmacher (met de middencirkel als zijn domein) alleen maar uit die cirkel te komen als het rust werd en uiteraard wanneer de wedstrijd zich verplaatste na afloop naar de kantine voor de befaamde 3e helft. Voor ieder lid van het sterren team had hij trouwens een toepasselijke bijnaam. Na de 3e helft werd steevast de chinees Woo Ping in Leiden bezocht met na afloop uiteraard een irish coffee toe. Na zijn voetbalcarriere maakte hij zich verdienstelijk in de oude kantine in de schoonmaakploeg op maandagochtend waar hij een van de 1e was die de nieuwe schrobmachine mocht bedienen. Hilarisch was toen hij een keer rond tufte met het mirakel zonder dat er water in zat. Toen zijn gezondheid een rol ging spelen, kon hij dit werk niet meer aan, maar was wel elke morgen, toen al in het nieuwe clubhuis, present. Dit om de laatste nieuwtjes te delen met de maandagochtend ploeg onder genot van een bakkie. Cees heeft zijn lichaam aan de wetenschap toevertrouwd. We zijn Cees zeer erkentelijk wat je voor Meerburg betekent hebt en veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden.. Rust in vrede ”Korebaas”..... Namens bestuur en leden RKVV Meerburg, Peter van der Heijden.

1097x gelezen

In Memoriam Alfred van Egmond (1959-2018)

7 september 13:15  Ons bereikte het droevige bericht dat donderdag 6 september Alfred van Egmond (lid van de club van 100) op 59 jarige leeftijd is overleden. Alfred was jaren actief in de activiteitencommissie van de vv Meerburg. Nadat Afred in aanraking was gekomen met de vv Meerburg, doordat zijn zoons Oscar en Leon er gingen voetballen, is hij mede met de groep Meerburgers die behoorde bij de activiteitencommissie, veel voor de jeugd gaan organiseren. Later heeft hij o.a. het bedrijfsvoetbaltoernooi, wat even dood gebloeid was, weer op de kaart gezet. Mede door zijn inbreng is dit weer een terugkerend evenement geworden aan het einde van elk voetbalseizoen. Ook was hij een van de inspirerende krachten achter de traditionele klaverjasavonden die al decennia lang georganiseerd worden door de vv Meerburg. Samen met een aantal befaamde Meerburgers was hij deelnemer van een “whiskey club” die o.a. jaarlijks een meerdaags bezoek brachten aan Schotland, het mekka van de liefhebbers van dit drankje. Helaas liet zijn gezondheid hem de laatste jaren in de steek (hartproblemen), zodat hij niet meer van het heerlijkje goedje kon genieten. De hoop bestond dat hij spoedig in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuw hart. Helaas is dit te laat voor hem gekomen. We verliezen in Alfred een Meerburger en goede vriend. De nabestaanden worden bij deze van harte sterkte toegewenst om het grote verlies te kunnen verwerken. Namens de activiteitencommissie en leden van vv Meerburg: Jan Boom.

1389x gelezen

Trainingsschema 2018-2019 bekend

25 juni 13:30  Het was een aardige puzzel maar het is weer gelukt om een trainingsschema op te stellen. Klik door naar het bericht en dan de de link naar de pdf en zet je leesbril op en zoek naar je team ;-)meer »

1652x gelezen

Verslag Hummelo Kamp 2018

4 juni 19:45  Afgelopen weekend heeft het 31e (!) Hummelo kamp plaatsgevonden voor onze JO9/JO10 en JO11 spelers. 41 spelers van diverse teams uit deze leeftijdscategorieën en 17 leiders vertrokken afgelopen vrijdag om 16:30 in 11 auto’s naar de Ooymanhoeve in de Achterhoek. Een boerderij waar een blind paard geen schade kan doen, met een voetbalveld dat de afgelopen 20 jaar niet gerold is, een tafeltennistafel, een speeltuin en een volleybalveld: een perfecte locatie voor een groep losgeslagen kids.meer »

1088x gelezen

FIFA gaming toernooi voor JO15 en MO15

2 november 7:00  Op zondag 12 november is het FIFA gaming toernooi voor spelers van JO15 en MO15 teams. Het toernooi begint om 15.00uur en de kosten voor deelname zijn 3 euro. Er is plek voor maximaal 40 spelers.meer »

801x gelezen

Voetbalvakantiedagen komende week!

19 april 22:15  Tijdens de meivakantie organiseert voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek in samenwerking met Meerburg voetbaldagen voor jeugdspelers en -/speelsters van Meerburg en alle verenigingen uit de regio Zoeterwoude.meer »

332x gelezen

Darts: Goeie Laatste! delft onderspit

22 februari 18:00  Op de 17e spelavond dit seizoen, leed het Meerburg dartteam een aardige nederlaag. Tegenstander en buurman BK13 wist voor het eerst in 2 seizoenen te winnen van Goeie Laatste! Uitblinkster was de enige dame in onze poule van 14 teams : Marja de Mooij.meer »

567x gelezen

Sinterklaas bezoekt de training van de J09

1 december 13:15  Woensdag 30-11 was het zover, Sinterklaas en zijn Pieten kwamen naar Meerburg om een bezoek te brengen aan JO9. Vol verwachting werd er luidkeels gezongen en ja hoor daar kwam de Sint.meer »

932x gelezen

Activiteitencommissie zoekt nieuwe leden.

31 mei 16:45  Het is ongeveer 15 jaar geleden dat een aantal enthousiaste vaders, van wie de zonen bij Meerburg voetbalden, bij elkaar kwamen met het idee om naast de voetbal een aantal activiteiten te organiseren. Zo ontstond er een groep enthousiaste vrijwilligers die o.a. een voetbaltoernooi en survival organiseerde in de Belgische Ardennen. Na deze succesvolle activiteiten werd al snel een commissie gevormd om dit voor meer jeugdige spelers van Meerburg te organiseren.meer »

970x gelezen

Fotoboekjes uitgedeeld aan Meerburgertjes die dit jaar Pupil van de Week waren.

22 mei 13:45  Twee lieve leden van de activiteitencommissie Jacqueline Beij en Jacqueline Kransse hebben vandaag de fotoboekjes uitgedeeld aan de groep van Meerburgertjes die dit jaar Pupil van de Week zijn geweest. Tot volgend jaar!meer »

564x gelezen

Inschrijving Meerburg Bedrijfsvoetbaltoernooi geopend, speeldata 6, 13 en 20 mei

8 februari 20:45  Het is een mooie traditie aan het worden, het bedrijfsvoetbaltoernooi bij Meerburg. Drie vrijdagavonden in mei spelen de teams hun toernooi. De inschrijving is gestart, mail naar activiteiten@vvmeerburg.nlmeer »

1235x gelezen

Swansea City FC bij Rkvv Meerburg!

23 september 11:15  Woensdag 30 september kleurt Meerburg witter dan wit, want dan komt John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City naar het clubhuis van Meerburg.meer »

987x gelezen

Vrijwilligersavond voor IEDEREEN (zat 20 juni, 19.00 uur)

11 juni 22:15  Beste Meerburgers, Het seizoen is bijna ten einde. Onze vereniging groeit en bloeit als nooit tevoren en wij prijzen ons gelukkig met zoveel Meerburgers (zoals jij!) die zich inzetten voor onze club. meer »

1017x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!