Betaalapp ledenpas

Je bent in het bezit van een RKVV Meerburg ledenpas. Deze ledenpas is eenvoudig op te waarderen door het gebruik van de KNIP app. Ook kun je een teamaccount maken, onderling met je teamgenoten geld betalen of ontvangen en nog veel meer. In de onderstaande link vind je meer informatie. Lees het goed door. Hierop de belangrijkste info rondom de KNIP app.

Inloggen KNIP app

Om je rekening en pas te koppelen aan je login, vul je je e-mailadres in en dan is het inloggen geslaagd! Vul vervolgens je gegevens in om je KNIP account aan te maken. Je kunt nu je bestaande account(s) aan je KNIP account koppelen. Je kunt dit ook overslaan of later doen. Maak vervolgens een pincode aan om de app te beschermen en eenvoudig te gebruiken.

Downloaden KNIP app

De KNIP app is gratis en eenvoudig te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Klik hier voor IOS

Klik hier voor Android

Mobiel betalen

De functie mobiel betalen staat al voor jullie aan. Dit betekend dat het al mogelijk is om via je mobiele telefoon te betalen door de bestelling te accepteren via een QR code bij de kassa. Lees en zie hier hoe Mobiel betalen werkt

Lees hier over de mogelijkheden van de KNIP app.

knip3.jpg