Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Technisch Hart

Technisch Hart

Selectienieuws 2021-2022

4 maart 12:45  Door de Corona maatregelen hebben we tijd om ons bezig te houden met volgend seizoen. Voor de jeugd zijn we zo goed als rond met alle selectietrainers en ook bij de vrouwen en meisjes is dit het geval. Wij zullen hier spoedig over communiceren. Voor wat betreft de zaterdag-selectie kunnen we het volgende melden.meer »

375x gelezen

Regiocup jeugd t/m 17

31 mei 15:45  Kleedkamers blijven dicht maar de kantine gaat weer open. En nog belangrijker we mogen met de jeugd en meiden eindelijk weer tegen andere club voetballenmeer »

731x gelezen

Jeugdtrainers selectieteams seizoen 21-22

25 maart 16:15  Meerburg kiest er nog steeds voor om per leeftijdsjaar te selecteren en per leeftijdsjaar één of twee selectieteams te formeren. Hierdoor hebben we veel selectieteams en daar zijn dus veel trainers/coaches voor nodig. Mede en vooral dankzij Bryan Ouwekerk en Richard Li staat er komend seizoen weer een goede staf voor de JO teams klaar.meer »

637x gelezen

Het gaat goed met de Meerburg bovenbouw

9 december 22:45  De bovenbouw bij Meerburg heeft meer teams dan ooit en iedereen komt wel eens een bovenbouw-speler tegen. Ze helpen op vrijdag en zondag bij de Champions League, ze geven training bij JO8 t/m JO10, fluiten wedstrijden bij JO11 en JO12 en maken de sfeer rond de Derby van Meerburg 1.meer »

438x gelezen

Hoofdtrainers Meerburg E & F volgend seizoen bekend

22 april 11:45  Hierbij willen wij het nieuws wereldkundig maken dat we rond zijn met de hoofdtrainers voor de Meerburg E & F. In de laatste ALV heeft het bestuur het voornemen gedeeld om te investeren in meer jeugdselectietrainers. Het Technisch Hart geeft nu vorm aan dat beleid door de introductie van een eigen hoofdtrainer voor elke jaargang in de E & F. Het is in onze ogen een logische stap nu de E & F jeugdafdeling -dankzij het goede werk van velen- zo stevig gegroeid is tot +/- 35 teams. meer »

1972x gelezen

Meetrainen selectiespelers met hoger selectieteam

11 maart 13:15  Een belangrijk onderdeel van het voetbaltechnisch beleid van Meerburg is om alle tweede jaar selectie-jeugdspelers elk seizoen vanaf 1 maart iedere eerste training de week te laten meetrainen met de volgende leeftijdscategorie waarin zij volgend seizoen terecht komen. De tweede training van de week trainen zij dan weer met hun eigen groep.meer »

1209x gelezen

Wat is het Technisch Hart

14 januari 19:00  Bij Rkvv Meerburg wordt het voetbal technisch beleid uitgevoerd door het technisch hart. Het technisch hart praat met en begeleid de trainers en adviseert het hoofdbestuur bij het aanstellen van trainers voor alle selectieteams van de senioren en junioren. meer »

1120x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!