Als trainer weet je dat je het goed doet als.... - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Als trainer weet je dat je het goed doet als....

Als trainer weet je dat je het goed doet als....

28 april 2022 16:30

Marcel van Dalen

Ouders van de spelers van Meerburg JO13-1 een artikel weten te plaatsen op de leiden amateurvoetbal site dat hun kinderen de komende weken het moeten stellen zonder hun geliefde coach Daan Dikken. Hij maakt zich met het Nederlands CP-voetbalteam op voor het wereldkampioenschap eind april in Salou, Spanje. En omdat Daan ook een enorme steun is geweest voor het meiden en vrouwenvoetbal willen we hier graag bij stil staan.

CP-voetbal is voor spelers die door een hersenbeschadiging een motorische beperking hebben en het wordt gespeeld in een 7 tegen 7 opstelling. Het Nederlandse team, onder leiding van bondscoach Stephan Lokhoff, komt uit in groep A en treft daarin Engeland, Canada en Venezuela. “Het zijn weliswaar niet de topfavorieten, maar we kunnen onze borst nat maken. Een eerste plaats in de poule kan cruciaal zijn om landen als Iran en Brazilië te ontlopen in de kwartfinales”, aldus Daan, die inmiddels meer dan 100 interlands op zijn naam heeft.

Na terugkomst speelt Daan met zijn pupillen op het internationale toernooi in Zwolle om de IJssel Trophy, maar nu gaat eerst de focus op zijn Spaanse avontuur.

Namens alle ouders van de spelers JO13-1 en de kaderleden van het meiden en vrouwenvoetbal.

Succes Daan!!!
Bron: Meiden en vrouwenvoetbal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!