Hoofdsponsoren - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsoren

Op dit moment heeft de vereniging twee hoofdsponsoren die ons steunen. Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee. De hoofdsponsoren van de vereniging stellen zich even aan u voor.

Hoofdsponsor Businessclub

18 september 13:15  Er zijn in totaal 13 bdrijven nu betrokken bij de Businessclub en we werken er hard aan om deze uit te breiden naar 20 businesspartners.

25x gelezen

Hoofdsponsor RKVV Meerburg

15 september 12:00  Als hoofdsponsor van het meiden en vrouwenvoetbal willen ze voetballers (jong en oud) zo goed mogelijk faciliteren zodat we dat kunnen doen wat we goed kunnen, lekker voetballen. Want als iedereen naar hartenlust zijn eigen ding doet dan inspireert dat iedereen. En de ING stelt ons in de gelegenheid dit jaarlijks weer waar te maken.meer »

28x gelezen

Hoofdsponsor RKVV Meerburg | Sport2000

15 september 11:15  SPORT 2000 is een sportwinkel waarbij professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel staan. Online bieden ze een breed assortiment aan voetbalschoenen, wedstrijdkleding en sportaccessoires. Alle SPORT 2000 winkels in Nederland worden geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. Iedere winkel bepaalt zijn eigen assortiment met een eigen specialisatie in een bepaalde sport. Zo ook SPORT 2000 in Leiderdorp.meer »

36x gelezen
Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!