Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Loek van der Wal Meerburger van 2018

8 januari 8:45  Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie werd Loek uitgeroepen tot Meerburger van het jaar. Voorzitter Michiel Cuijpers roemde Loek: "als een man die zich met hart en ziel zich inzet voor het voetbal bij Meerburg. Hij is duidelijk, doet niet aan politiek. Hij durft moeilijke beslissingen te nemen en doet dat altijd vanuit een goed hart op basis van een sterke intuïtie. Hij zet dingen in beweging, kijk maar naar het dartwandje. Hij is de onbetwiste leider van onze seniorenselectie,"meer »

283x gelezen

Meerburg en LSVV’70 delen de punten na wedstrijd met twee gezichten

9 december 20:30   Het zijn roerige tijden voor de Rijndijkers, het vlaggenschip staat op een plek waar vooraf niemand rekening mee had gehouden en dat brengt vanzelfsprekend kritiek met zich mee en de club kan op zoek naar een nieuwe voorzitter.meer »

472x gelezen

Meerburg 1 onder de voet gelopen.......

2 december 16:45  Het blijft onverminderd aanmodderen geblazen bij Meerburg. Dit keer verloor de ploeg van Alex Redel met liefst 6-0 van Alphense Boys en daardoor is nog steeds de voorlaatste plaats in bezit. Nog immer hebben de withemden pas eenmaal gewonnen en dit was alweer de vijfde nederlaag van het seizoen.meer »

439x gelezen

Floreant 1 -Meerburg 1 : 4-1.

19 november 13:45   Dat Meerburg na acht speelrondes voorlaatste zou staan in de vierde klasse A, had niemand verwacht in Zoeterwoude-Rijndijk en omstreken. De formatie van trainer Alex Redel was voorafgaand aan het seizoen naar eigen zeggen een van de kanshebbers voor de titel, maar na de 4-1 nederlaag in Boskoop tegen Floreant is van die hoop werkelijk niets meer over.meer »

404x gelezen

Evenwicht bij Meerburg-Koudekerk: 1-1

11 november 20:30  Aanvankelijk stond Meerburg-Koudekerk gepland voor 29 september in de tweede competitieronde. Deze wedstrijd werd uitgesteld vanwege de jubileumfeesten van Meerburg. Beide ploegen hadden hun eerste wedstrijd gewonnen: Koudekerk van het toen zeer sterk geacht Alphense Boys en Meerburg met maar liefst 1-7 bij Roodenburg.meer »

387x gelezen

Meerburg 1-Koudekerk 1

7 november 18:00  Zaterdag 10 november treffen de goede buren Meerburg 1 en Koudekerk 1 (de ex club van trainer Alex Redel) elkaar. Het betreft de inhaalwedstrijd vanwege het 90-jarig jublileum eerder in het seizoen toen er niet gespeeld werd. Gaat Meerburg het tij keren na de teleur stellende resultaten na de 1e wel goed verlopen competitie wedstrijd? Wedstrijdsponsor is Poel&Poel. Koudekerk is gewaarschuwd. Aanvang 14.30 u op het Meerburg complex. P.v.d.Heijden.

401x gelezen

Vierde wedstrijd op rij zonder zege voor Meerburg 1.

29 oktober 19:00   Dit seizoen is zo langzaamaan moedeloos om van te worden voor Meerburg. Gold de ploeg van trainer Alex Redel aan het begin nog als een van de vele kanshebbers voor het kampioenschap in de vierde klasse A, na de 1-0 nederlaag bij Woubrugge kunnen ze dat voorlopig vergeten in Zoeterwoude-Rijndijk.meer »

257x gelezen

Meerburg en FC Oegstgeest houden ware gezicht verborgen

16 oktober 20:30   Niet elke wedstrijd kan even goed zijn en zeker niet op het niveau van de vierde klasse. Anderzijds; vaak is het voetbal juist wel te pruimen als kijkspel op het laagste amateurniveau. Er worden behoorlijk wat fouten gemaakt, maar niet zelden levert dat de leukste wedstrijden op met verrassende wendingen. Meerburg en FC Oegstgeest maakten er helaas geen leuke pot van. Beide ploegen kunnen veel en veel beter, maar in deze derby was het kommer en kwel. De uitslag was meer dan logisch (0-0) en daar mochten de bezoekers nog het meest ontevreden mee zijn.meer »

501x gelezen

“Dramatische” 2-0 nederlaag van Meerburg tegen Zevenhoven

7 oktober 16:15  Meerburg begon de competitie met een ruime overwinning op Roodenburg. Deze uitslag en het vertoonde spel gaf in Zoeterwoude de overtuiging dat het dit seizoen wel is wat zou kunnen gaan worden. Vorige zaterdag werd er niet gespeeld in verband met de feestelijke jubileumviering, dus het vervolg in deze hopelijk succesvolle competitie moest dan ook maar in de tweede wedstrijd in en tegen Zevenhoven verder gaan. Helaas, de mannen van trainer Alex Redel voldeden deze zaterdag niet aan de hooggespannen verwachtingen.meer »

378x gelezen

Jubileumwedstrijd 90 jaar...

30 september 12:15  Op 24 september 2018 was het 90 jaar geleden dat de voetbalvereniging RKVV Meerburg is opgericht. In het kader van het jubileum zijn er in het weekend 28-30 september verschillende feestelijkheden georganiseerd waaronder een receptie, een jeugdtoernooi, een jubileumwedstrijd en een feestelijke reünie.meer »

326x gelezen

En weer doet Meerburg 1 Oegstgeest pijn.....

29 april 12:30  Zaterdagmiddag stond er op sportpark ‘De Voscuyl’ in Oegstgeest nog een wedstrijd uit de 1e periode op het programma, thuisclub Oegstgeest ontving Meerburg, een ploeg waar enkele weken geleden nog met 1-0 van werd verloren.meer »

825x gelezen

Meerburg 1 doet Oegstgeest pijn in titelrace

16 april 15:30  Oegstgeest zal hebben gebaald dat SEV in de slotminuut nog gelijk maakte op bezoek bij Hazerswoudse Boys (2-2). De ploeg van Huig Jan Heeringa ging zelf voor de derde keer onderuit in een uitwedstrijd, nu tegen Meerburg.meer »

737x gelezen

Onsamenhangend spelend Meerburg 1 verzuimt laatste strohalm te pakken

8 april 13:00  De top drie uit deze klasse (VVSB, VV Oegstgeest en SEV) is inmiddels uit het zicht verdwenen, de 4e plaats leek voor deze wedstrijd dan ook het maximaal haalbare voor de Meerburgers.meer »

395x gelezen

Hoofdrol Daan van Der Zwaan tegen jeugdig Roodenburg

18 februari 11:15  Met een vertraging van ruim 25 minuten floot scheidsrechter Van der Plas uit Katwijk voor aanvang van de wedstrijd. Op het oorspronkelijke aanvangstijdstip stonden er slechts 6 spelers van de Blauw-Zwart hemden binnen de lijnen, reglementair mag er dan niet afgetrapt worden. Een vijftal B- junioren (!!) kwam nog net op tijd om de wedstrijd door te laten gaan, zij hadden al een wedstrijd met de JO15 achter de rug. De vraag was vooraf dan ook realistisch hoeveel doelpunten de thuisploeg zou gaan maken. Kon het digitale scorebord het aantal doelpunten wel aan (loopt tot 9)?meer »

1255x gelezen

Meerburg 1 mist winst door dwaling scheids....

11 februari 21:15  In de sup topper tegen runner-up SEV verspeelde Meerburg in de slotfase de verkregen voorsprong. Hiermee werd de kans revanche te nemen op het smadelijke verlies van vorige week tegen Haagse Hout ontnomen. Nu werd het een gelijkspel, waar de weer in het Zwart-Wit uitkomende Meerburg niet veel mee opschoot.meer »

631x gelezen

Meerburg 1 als no.3 de winterstop in...

17 december 16:00  In de laatste wedstrijd van 2017 boekte Meerburg 1 een vrij eenvoudige zege op Football-Factory. Zonder tot grote hoogte te komen, werden de studenten , die maar even tegenstribbelden, aan de kant gezet. Hierdoor werd VVSB, wat niet speelde, achterhaald en zelfs op doelsaldo achter gelaten. Ook Alphia werd voorbijgestreefd met dien verstande dat deze ploeg hun wedstrijd afgelast zagen en dus nog op gelijke hoogte kunnen komen met de Zwart-witten.meer »

771x gelezen

Meerburg 1 voldoet aan plicht

3 december 12:15  In de wedstrijd tegen rode lantaarn drager Wassenaar (-3 puntnen!), heeft Meerburg 1 aan zijn stand verplicht, door eenvoudig deze tegenstander aan de kant te zetten via een regelmatige 4-0 winstpartij. Wat het waard is, moet de nabij toekomst uitwijzen. De Wassenaarders twijfelen of ze de competitie uit gaan spelen......meer »

880x gelezen

Meerburg 1 zet opwaartse lijn voort....

12 november 0:15  In de inhaalwedstrijd tegen Roodenburg in Leiden, heeft Meerburg aansluiting met de subtop gerealiseerd. Een serie van 3 gewonnen wedstrijden op rij, zonder tegentreffers, zorgen hiervoor. Meerburg 2 haalde zijn 1e thuisoverwinning dit seizoen meer »

695x gelezen

3e thuisnederlaag Meerburg 1 op rij.......

22 oktober 11:30  Opnieuw werd het een offday voor het vlaggenschip van Meerburg. Tegen laagvlieger KSD-Marine werden weer de punten weggegeven. Hiermee lijkt de overgang naar het zaterdagvoetbal toch heel anders uit te gaan pakken als vooraf verondersteld.meer »

666x gelezen

Meerburg 1 verliest weer onnodig.

15 oktober 0:00  In de 2e thuiswedstrijd was koploper SEV (9 pnt uit 3 wedstrijden) de tegenstander. Na de nederlaag tegen Alphia 2 weken geleden, dus kans voor Meerburg om aan te haken bij de Leidschendammers. Na een goed begin en de voorsprong voor de thuisploeg, vertrok de tegenstander toch met 3 dure punten huiswaarts. meer »

729x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!