Senioren - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Senioren

Senioren

Kwaliteit Meerburg geeft de doorslag

10 oktober 11:00  Vierde klasse A (zaterdag)- FC Boshuizen speelde thuis tegen Meerburg. Al hunkerden de Leidenaren naar een overwinning, zij kwamen van een zeer koude kermis thuis. Met 1-6 was het voetballende Meerburg de “strijdende” gastheer meer dan de baas. De bezoekers vielen gelijk met de deur in huis. Na een vrije trap van Ramon Weijers kwam als uit het niets Julian van Haaster achter de Leidse verdediging vandaan en kopte netjes de 0-1 binnen. Daar bleef het niet bij.meer »

62x gelezen

JO12-3 is kampioen!

27 mei 18:45  Na de domper van vorige week zou het vandaag moeten gebeuren!meer »

174x gelezen

Wie is Shivan

18 april 13:00  Op deze site heb je al de naam van Shivan kunnen vinden. Hij komt volgend seizoen de selectie van Meerburg versterken. Maar wie is hij en waar komt hij vandaan?meer »

221x gelezen

GEZOCHT: Vrijblijvende Vrijdagavond Voetbal Vaders!

13 juni 21:00  Voetballers gezocht voor 35+ trainingsgroepmeer »

227x gelezen

Nipte zege genoeg voor periodetitel

23 maart 13:00  Vierde klasse A -Meerburg had een zege nodig om zich te laten kronen tot eerste periodekampioen van de vierde klasse A. De overwinning was nipt, 1-0, en kwam moeizaam tot stand, maar het was genoeg om concurrent Teylingen af te troeven. Warmunda bood uitstekend tegenstand, maar was niet in staat om de thuisploeg werkelijk in de problemen te brengen.meer »

221x gelezen

Voetballen houdt niet op na 35!

13 november 15:15  Afgelopen vrijdagavond was het zover. Onze Meerburgse 35+ helden mochten weer deelnemen aan een toernooi en ditmaal zelfs op eigen grond. Net als Meerburg stonden de overige teams (Esdo, Wilhelmus, DSO, Zoovo en 2x SVL) op tijd op de frisse velden klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Op deze avonden wordt met 7 vs 7 gevoetbald op een half veld in wedstrijden van 20 minuten. Voor vanavond bestond onze selectie uit Marvin, Robin, Wouter, Arnout, Leendert, Joop, Marc, Erik, Remy en Jeroen.meer »

297x gelezen

Loek van der Wal Meerburger van 2018

8 januari 8:45  Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie werd Loek uitgeroepen tot Meerburger van het jaar. Voorzitter Michiel Cuijpers roemde Loek: "als een man die zich met hart en ziel zich inzet voor het voetbal bij Meerburg. Hij is duidelijk, doet niet aan politiek. Hij durft moeilijke beslissingen te nemen en doet dat altijd vanuit een goed hart op basis van een sterke intuïtie. Hij zet dingen in beweging, kijk maar naar het dartwandje. Hij is de onbetwiste leider van onze seniorenselectie,"meer »

399x gelezen

Meerburg en LSVV’70 delen de punten na wedstrijd met twee gezichten

9 december 20:30   Het zijn roerige tijden voor de Rijndijkers, het vlaggenschip staat op een plek waar vooraf niemand rekening mee had gehouden en dat brengt vanzelfsprekend kritiek met zich mee en de club kan op zoek naar een nieuwe voorzitter.meer »

639x gelezen

Meerburg 1 onder de voet gelopen.......

2 december 16:45  Het blijft onverminderd aanmodderen geblazen bij Meerburg. Dit keer verloor de ploeg van Alex Redel met liefst 6-0 van Alphense Boys en daardoor is nog steeds de voorlaatste plaats in bezit. Nog immer hebben de withemden pas eenmaal gewonnen en dit was alweer de vijfde nederlaag van het seizoen.meer »

556x gelezen

Floreant 1 -Meerburg 1 : 4-1.

19 november 13:45   Dat Meerburg na acht speelrondes voorlaatste zou staan in de vierde klasse A, had niemand verwacht in Zoeterwoude-Rijndijk en omstreken. De formatie van trainer Alex Redel was voorafgaand aan het seizoen naar eigen zeggen een van de kanshebbers voor de titel, maar na de 4-1 nederlaag in Boskoop tegen Floreant is van die hoop werkelijk niets meer over.meer »

481x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!