Kwaliteit Meerburg geeft de doorslag

10 oktober 11:00  Vierde klasse A (zaterdag)- FC Boshuizen speelde thuis tegen Meerburg. Al hunkerden de Leidenaren naar een overwinning, zij kwamen van een zeer koude kermis thuis. Met 1-6 was het voetballende Meerburg de “strijdende” gastheer meer dan de baas. De bezoekers vielen gelijk met de deur in huis. Na een vrije trap van Ramon Weijers kwam als uit het niets Julian van Haaster achter de Leidse verdediging vandaan en kopte netjes de 0-1 binnen. Daar bleef het niet bij.meer »

GEZOCHT: Vrijblijvende Vrijdagavond Voetbal Vaders!

13 juni 21:00  Voetballers gezocht voor 35+ trainingsgroepmeer »

Nipte zege genoeg voor periodetitel

23 maart 13:00  Vierde klasse A -Meerburg had een zege nodig om zich te laten kronen tot eerste periodekampioen van de vierde klasse A. De overwinning was nipt, 1-0, en kwam moeizaam tot stand, maar het was genoeg om concurrent Teylingen af te troeven. Warmunda bood uitstekend tegenstand, maar was niet in staat om de thuisploeg werkelijk in de problemen te brengen.meer »

Voetballen houdt niet op na 35!

13 november 15:15  Afgelopen vrijdagavond was het zover. Onze Meerburgse 35+ helden mochten weer deelnemen aan een toernooi en ditmaal zelfs op eigen grond. Net als Meerburg stonden de overige teams (Esdo, Wilhelmus, DSO, Zoovo en 2x SVL) op tijd op de frisse velden klaar om de strijd met elkaar aan te gaan. Op deze avonden wordt met 7 vs 7 gevoetbald op een half veld in wedstrijden van 20 minuten. Voor vanavond bestond onze selectie uit Marvin, Robin, Wouter, Arnout, Leendert, Joop, Marc, Erik, Remy en Jeroen.meer »

Loek van der Wal Meerburger van 2018

8 januari 8:45  Tijdens de gezellige nieuwjaarsreceptie werd Loek uitgeroepen tot Meerburger van het jaar. Voorzitter Michiel Cuijpers roemde Loek: "als een man die zich met hart en ziel zich inzet voor het voetbal bij Meerburg. Hij is duidelijk, doet niet aan politiek. Hij durft moeilijke beslissingen te nemen en doet dat altijd vanuit een goed hart op basis van een sterke intuïtie. Hij zet dingen in beweging, kijk maar naar het dartwandje. Hij is de onbetwiste leider van onze seniorenselectie,"meer »