Meerburg 1 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg 1

Meerburg 1

Zure nederlaag voor Meerburg pal voor dorpskraker

23 januari 16:00  Meerburg 1 mocht afgelopen zaterdag beginnen aan de tweede competitiehelft. Dit moest gebeuren in Noorden tegen NSV'46 waar de lekkere Snert al klaar stond om een beetje warmte mee te geven alvorens naar buiten te gaan naar het met steeds dikker optrekkende mist om het veld. Het begin was voor NSV'46 zonder echt grote kansen en na een kwartier begon Meerburg iets meer van zich af te bijten. Het was halverwege toch NSV'46 die vanuit een voorzet, van hun sterk spelende rechtsbuiten, door de spits bij de eerste paal werd binnengekopt. Ook Max van Steen kreeg een grote kans die helaas niet tot doelpunt werd omgezet. meer »

114x gelezen

Warmunda te sterk gebleken.

14 december 21:45  Vierde klasse A (zaterdag) – Na drie nederlagen op rij trof de gastheer in de laatste wedstrijd voor de winterstop op sportpark Het Overbos het Zoeterwoudse Meerburg. Halverwege was er een minimale voorsprong voor de bezoekers en leek er niet heel veel aan de hand voor de ploeg van Jelle Korbee. Na rust was de ploeg geen schim meer van die in de eerste 45 minuten en trok Warmunda uiteindelijk verdiend aan het langste eind: 2-1.meer »

62x gelezen

Gelijk spel is verdiend

4 december 15:30  Het was koud en guur in Zoeterwoude Rijndijk, het thuis spelende Meerburg ontving Hazerswoudse Boys. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-1 en ondanks dat er voor beide ploegen wellicht meer in had gezeten was het gelijkspel en dus een punt voor zowel Meerburg als Hazerswoudse Boys verdiend te noemen. meer »

59x gelezen

1 tegen 2 hard bevochten overwinning

2 december 21:30  Vierde klasse A (zaterdag)- Het moest uit de tenen komen, maar Meerburg haalde drie punten op in Noordwijk. SJC had niet veel onder gedaan voor de ploeg van Jelle Korbee, zo meende doelpuntenmaker Max van Steen, maar in de slotfase kroonde Frenk van Huis zich tot matchwinnaar: 1-2.meer »

73x gelezen

Meerburg met opgeheven hoofd uit bekertoernooi

23 november 12:00  Districtsbeker- Meerburg is gisteravond uitgeschakeld in dit toernooi. De vierdeklasser moest het afleggen tegen eersteklasser Den Hoorn. De Rijndijkers verloren met 3-1, maar gaven wel een visitekaartje af tegen de drie klassen hoger spelende opponent.meer »

70x gelezen

Happering bij Meerburg 1

20 november 12:30  Er zijn van die wedstrijden die gewonnen moeten worden om bovenin mee te (gaan) draaien. Dit was er zo een. Twee voetballende, balvaardige ploegen staken elkaar de loef af. Maar ook was duidelijk te zien dat de druk van het moéten winnen mee speelde. Er ging namelijk veel fout aan beide kanten. Zeker in de passing en de afwerking.meer »

98x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!