Meerburg 1 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg 1

Meerburg 1

Meerburg wacht derdeklasser SCW

28 mei 10:30  Vierde klasse A (zaterdag)- Of het met het feest van vorige week te maken heeft, vertelt het verhaal niet. Meerburg stond in elk geval rap met 0-3 achter tegen een ontketend NSV’46. De ploeg van volgend seizoen Dennis Tijssen (de huidige trainer van TAVV) moest evenwel toezien dat de thuisploeg voor de rust terugkwam tot 1-3 en na de onderbreking kwam daar nog een treffer bij voor de formatie van Jelle Korbee. Max van Steen zette zijn krabbel onder beide doelpunten en kwam zo uit op een seizoen totaal van 24 doelpunten.meer »

168x gelezen

Meerburg pakt de derde periodetitel

21 mei 8:00  In de vierde klasse A stond de derby tussen SJZ en Meerburg op het programma. De dorpsderby tussen de twee voetbalverenigingen uit Zoeterwoude is zaterdagmiddag gewonnen door RKVV Meerburg. Uit in Zoeterwoude-Dorp scoorden de spelers uit ‘de Rijndijk’ vijf doelpunten. Het eerste elftal van SJZ scoorde er vier waarmee het 4-5 werd in het voordeel van Meerburg. Zo is de derde periodetitel een feit en dat mag gevierd worden.meer »

255x gelezen

Wie is Shivan

18 april 13:00  Op deze site heb je al de naam van Shivan kunnen vinden. Hij komt volgend seizoen de selectie van Meerburg versterken. Maar wie is hij en waar komt hij vandaan?meer »

215x gelezen

Jesse Jasperse (ASC) komt terug

7 april 10:45  Na een jaartje ASC komt Jesse Jasperse komend jaar weer terug op het oude nest.meer »

176x gelezen

LEVI OVERDUIN NAAR MEERBURG

5 april 11:45  Levi Overduin komt komend seizoen de selectie van Meerburg versterken.meer »

245x gelezen

Update 2: Selectie Meerburg seizoen 2023/2024

5 april 11:00  De selectie voor komend seizoen begint al langzaam vorm te krijgen. MB1 is druk bezig met handhaving en misschien stiekem nog meedoen in de derde periode en O23 kan wellicht nog de derde plek pakken in de 4de divisie. Toch zijn we op de achtergrond al druk bezig met het samenstellen van de selectie voor het komende seizoen.meer »

876x gelezen

Samenvatting Meerburg- LSVV’70

27 maart 22:00  Vierde klasse A (zaterdag)- Meerburg en LSVV’70 willen ook volgend seizoen uitkomen in de vierde klasse, maar om zeker te zijn van lijfsbehoud zijn er nog de nodige punten nodig. In Zoeterwoude stonden de ploegen tegenover elkaar en het was de vraag of de Leidenaren hun voorsprong op de Meerburgers konden behouden, uitbouwen of dat de ploegen stuivertje zouden wisselen. Rinke Beute was erbij om een samenvatting te maken. Zie hier de beelden met commentaar van Hennie Kanbier.meer »

76x gelezen

Benthuizen binnen een minuut op voorsprong

24 maart 19:00  Vierde klasse A (zaterdag) – Door veel ploegen werd reikhalzend naar zaterdagmiddag uitgekeken, namelijk de start van de derde periode. Het team van trainer Jelle Korbee won vorige week ruimschoots van Woubrugge en tankte hiermee vertrouwen voor de wedstrijd tegen BSC’68. Binnen een minuut lag de bal echter al achter doelman Danny van Leeuwen, een beroerde start welke de Rijndijkers niet meer te boven kwamen. De laatste weken in uitstekende vorm verkerende Lars Barthen laat een dag later zijn licht over de wedstrijd schijnen.meer »

51x gelezen

Meerburg maatje te groot voor Woubrugge

12 maart 14:30  Vierde klasse A (zaterdag) – Een paar wedstrijddagen geleden vonden de Woubruggenaren zich, na een goede serie wedstrijden, ineens terug aan de kop van ranglijst met betrekking tot de tweede periode. Zaterdagmiddag liet tegenstander Meerburg vanaf de eerste minuut zien dat er voor de bezoekers niets te halen viel en dat er, ondanks het laatste halfuur in ondertal, maar een ploeg recht had op de overwinning.meer »

95x gelezen

Meerburg en Roodenburg delen de punten

5 maart 13:15  Vierde klasse A (zaterdag)- Een wervelende start, een spectaculaire comeback en een doelpunt ver in de blessuretijd: de wedstrijd tussen Roodenburg en Meerburg had het allemaal. Wie na het eerste half uur geen geloof meer had in punten voor de bezoekers, gaf juist de thuisploeg geen kans meer na de late 3-4. Uiteindelijk deelden de ploegen de punten door een late treffer van Roodenburg.meer »

70x gelezen
Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!