Meerburg 1 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg 1

Meerburg 1

Aanhaken of afhaken...

Vandaag, 3 december 9:45  Een belangrijke uitwedstrijd tegen Nicolaas Boys uit Nieuwveen stond op het programma op de 10e speeldag van de withemden. Een wedstrijd die gewonnen moest worden om aansluiting te houden met de bovenste ploegen. Aanhaken of afhaken dus voor de ploeg van trainer Nick Poot. Het laatste was het geval. Het werd 3-2. Een duur verlies dus. Van de laatste vier ontmoetingen gingen er helaas drie verloren.meer »

41x gelezen

Verrassende nederlaag...

26 november 7:45  Roodenburg trakeerde Meerburg op een enigszins verrassende 1-2 nederlaag. Het betekende voor de Zoeterwoudenaren de tweede thuisnederlaag uit de laatste drie wedstrijden. De ploeg van trainer Nick Poot is de aansluiting met de top daarmeevoorlopig kwijt. Roodenburg daarentegen deed goede zaken en zetelt nu in de middenmoot.meer »

151x gelezen

Meerburg versus Warmunda

19 november 10:15  Vierde klasse A (zaterdag)- Meerburg probeerde gisteren de drie punten in eigen huis te houden en de aansluiting te continueren bij de koplopers. Warmunda wilde uiteraard niet meewerken aan succes voor de Rijndijkers en deden er alles aan om de drie punten mee terug te nemen naar Overbos. Hans Stauttener was erbij om het duel samen te vatten op beeld. Het commentaar bij de beelden is van Hennie Kanbier.meer »

66x gelezen

Meerburg zet NSV’46 op grotere achterstand

5 november 8:15  Na een zeer matige wedstrijd van NSV’46-zijde moest de ploeg van Dennis Tijssen toezien hoe een sterk Meerburg Sportpark de Koet met de volle buit verliet: 0-2. De thuisploeg begon wederom slecht aan het duel en creëerde over negentig minuten nauwelijks kansen. De zege van de ploeg uit Zoeterwoude was dan ook niet meer dan terecht.meer »

85x gelezen

Eenvoudige overwinning van Meerburg op Woubrugge

29 oktober 10:00  In Zoeterwoude ontving Meerburg Woubrugge, de nummer 4 tegen de nummer 11. De bezoekers, die laatste drie duels verloren hadden, waren uit op een positief resultaat na zo’n reeks. De statistieken van vorig seizoen spraken niet in het voordeel van Woubrugge (2 keer een verliespartij) en ook deze keer lukte het niet. meer »

137x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!