Meerburg 1 - Meerburg

Meerburg 1

Zure nederlaag voor Meerburg pal voor dorpskraker

23 januari 16:00  Meerburg 1 mocht afgelopen zaterdag beginnen aan de tweede competitiehelft. Dit moest gebeuren in Noorden tegen NSV'46 waar de lekkere Snert al klaar stond om een beetje warmte mee te geven alvorens naar buiten te gaan naar het met steeds dikker optrekkende mist om het veld. Het begin was voor NSV'46 zonder echt grote kansen en na een kwartier begon Meerburg iets meer van zich af te bijten. Het was halverwege toch NSV'46 die vanuit een voorzet, van hun sterk spelende rechtsbuiten, door de spits bij de eerste paal werd binnengekopt. Ook Max van Steen kreeg een grote kans die helaas niet tot doelpunt werd omgezet. meer »

Warmunda te sterk gebleken.

14 december 21:45  Vierde klasse A (zaterdag) – Na drie nederlagen op rij trof de gastheer in de laatste wedstrijd voor de winterstop op sportpark Het Overbos het Zoeterwoudse Meerburg. Halverwege was er een minimale voorsprong voor de bezoekers en leek er niet heel veel aan de hand voor de ploeg van Jelle Korbee. Na rust was de ploeg geen schim meer van die in de eerste 45 minuten en trok Warmunda uiteindelijk verdiend aan het langste eind: 2-1.meer »

Gelijk spel is verdiend

4 december 15:30  Het was koud en guur in Zoeterwoude Rijndijk, het thuis spelende Meerburg ontving Hazerswoudse Boys. Na een 1-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-1 en ondanks dat er voor beide ploegen wellicht meer in had gezeten was het gelijkspel en dus een punt voor zowel Meerburg als Hazerswoudse Boys verdiend te noemen. meer »

1 tegen 2 hard bevochten overwinning