Club TV Nieuws

Sanne Rotmans gaat naar ADO Den Haag

16 mei 22:30  Na 7 jaar bij Meerburg te hebben gevoetbald, stapt Sanne Rotmans na dit seizoen over van Meerburg JO14-1 naar ADO Den Haag. Ze gaat bij ADO in de MO16 spelen en wil zich daar ontwikkelen tot een hele goede links- of rechtsback.meer »

Roodenburg verliest nipt

15 mei 17:00  Vierde klasse A (zaterdag)- Op het bloemetjesveld in Leiden Noord ontving de thuisploeg een door blessures gehavende tegenstander, twee ploegen met tegenstrijdige belangen. De Zoeterwoudenaren in het bezit van de tot nu toe enige vergeven prijs, de eerste periodetitel, kwamen op verplaatsing uit tegen de voor lijfsbehoud spelende Leidenaren. Was de heenwedstrijd met 6-3 een waar doelpuntenfestijn, ook nu werd het net door beide ploegen een aantal keer gevonden. De bezoekers trokken aan het langste eind, mede door een aantal presentjes van hun opponent (2-3).meer »

Afsluiting seizoen 12 juni meiden- en vrouwenvoetbal

27 april 9:45  We willen het seizoen met elkaar gezellig gaan afsluiten bij Lucky´s Bowling in Warmond. Op zondagmiddag 12 juni 2022 van 17.00 t-m 19.00 uur. We willen die twee uur bowling en eten omtoveren in een Meerburg clubhuis met veel lol en richten ons op minimaal 100 deelnemers. We hebben er nu 40 dus ruimte genoeg. De aanmeldingen die al gedaan zijn laten we staan tot deze nieuwe datum. Afzeggen is makkelijker dan opnieuw opgeven. Dus kun je er niet bij zijn maar je had je eerder al opgegeven dan laat het ons even weten.meer »

Fenja van Dam van Meerburg naar Feyenoord

29 maart 9:30  Van jongs af aan wist Fenja al dat ze wilde voetballen bij een profclub. Dat ze daar als vijfjarige niet meteen naar toe kon begreep ze wel. Dus begon ze in de Champions League van Meerburg. Komende zomer maakt ze de overstap van JO14-1 naar Feyenoord MO16.meer »

Hoofdtrainer selectieteam Onder 23

29 april 23:00  Vanaf het seizoen 2022-2023 maakt vv Meerburg een volgende stap in de jeugdopleiding door een O23-selectieteam in te schrijven. Dit selectieteam zal naar verwachting instromen in de vierde divisie of hoofdklasse. Voor dit nieuwe team is vv Meerburg met ingang van het seizoen 2022-2023 op zoek naar een hoofdtrainer. Dit team zal gekoppeld zijn aan MB1 en maakt deel uit van de zaterdag selectie.meer »

Als trainer weet je dat je het goed doet als....

28 april 16:30  Ouders van de spelers van Meerburg JO13-1 een artikel weten te plaatsen op de leiden amateurvoetbal site dat hun kinderen de komende weken het moeten stellen zonder hun geliefde coach Daan Dikken. Hij maakt zich met het Nederlands CP-voetbalteam op voor het wereldkampioenschap eind april in Salou, Spanje. En omdat Daan ook een enorme steun is geweest voor het meiden en vrouwenvoetbal willen we hier graag bij stil staan.meer »

Voetbal blessurevrij

27 april 14:00  Een voetbalster wil de bal aannemen en een speelster van de tegenpartij komt met gestrekt been in boven op de enkel of je kunt het ook als speelster zelf doen door op de bal te stappen en je valt op de grond. Zij heeft daarna een pijnlijke enkel, die zij niet goed kan belasten. De trainer rent het veld op met een watertas en spons om zo snel als mogelijk de blessure te lijf te gaan. Maar nu? Hoe nu verder? Daar hebben wij iets op gevonden om te delen.meer »

Gustavo Hamer verlengt bij Coventry City

23 april 11:45  Gustavo Hamer heeft zijn doorlopende contract bij Coventry City met een jaar verlengd. De Leidse voetballer ligt nu vast tot de zomer van 2024 bij de club die uitkomt in de Championship, het tweede niveau in Engeland. Bij Coventry City is hij de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke pijler in de ploeg van coach Mark Robins.meer »

Meerburg jeugd volgend seizoen

15 april 9:45  Bij Meerburg zijn we begonnen met de voorbereiding voor volgend seizoen. Het doel is om half juni de nieuwe teamindeling helemaal rond te krijgen. meer »

Max van Steen helpt Meerburg aan grote zege

31 maart 8:45  Vierde klasse A (zaterdag)- Het was een pittig weekje voor Meerburg. Vorige week speelde de ploeg van Jelle Korbee de topper tegen Teylingen. In Sassenheim werd met 2-0 verloren en daardoor moesten de Zoeterwoudenaren de koppositie af staan. Midweeks kwam Warmunda op bezoek en dat duel werd nipt in winst omgezet. Mede door dat resultaat werd de eerste periodetitel in de wacht gesleept. Gistermiddag was Woubrugge een maatje te klein om de weer koploper- Teylingen kwam niet in actie- af te stoppen. Het werd 6-1 en Max van Steen voegde nog maar eens vier treffers aan zijn totaal toe.meer »

Nipte zege genoeg voor periodetitel

23 maart 13:00  Vierde klasse A -Meerburg had een zege nodig om zich te laten kronen tot eerste periodekampioen van de vierde klasse A. De overwinning was nipt, 1-0, en kwam moeizaam tot stand, maar het was genoeg om concurrent Teylingen af te troeven. Warmunda bood uitstekend tegenstand, maar was niet in staat om de thuisploeg werkelijk in de problemen te brengen.meer »

Guess who's coming back?

31 januari 12:15  We krijgen weer een HJO. Met ingang van het seizoen 2022-2023 start Bryan Ouwerkerk als Hoofd Jeugdopleiding voor alle jeugd bij vv Meerburg.meer »

Club TV live streaming

18 november 15:30  Vanaf vandaag is het mogelijk om live de wedstrijd van het eerste elftal van Meerburg te volgen via onze live stream. Geen publiek betekend nog niet geen wedstrijd zien. Ook een unieke kans voor sponsoren om zich aan te melden. Wie wil nu niet iedere live stream met zijn logo in beeld zijn.