Inschrijfformulier nieuwe leden

Inschrijfformulier

Wilt u eerst meer informatie over het (proef)lidmaatschap stuur dan een mail naar Joke Lips : leden@vvmeerburg.nl

Tip bij invullen formulier:
Als u bij het versturen van dit formulier een foutmelding krijgt, lees dan goed wat de foutmelding betreft. Mogelijk bent u een invoerveld vergeten. Als u bij het invoeren van het formulier alle velden correct hebt ingevuld kunt u het versturen. Als u bijvoorbeeld een bijlage uploadt, maar een ander veld vergeet, en hierna een ander veld aanvult, dan is het systeem de bijlage "vergeten". Houdt u daar rekening mee. Succes!

Als u niet eerder bij een andere vereniging heeft gevoetbald hoeft u deze en de volgende vraag niet te beantwoorden.

Zijn er al afspraken gemaakt met een bepaald team over toelating tot dit team? Zo ja benoem hieronder het juiste team.

Als je jonger bent dan 18 jaar, dan moet je daarvoor schriftelijk een akkoord hebben van je ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Hier vult u het rekeningnummer in waarvan de contributie automatisch kan worden afgeschreven. Dus diegene die de rekening betaald, dat rekeningnummer moet hieronder worden gemeld.

Als het een lidmaatschap betreft van personen jonger dan 18 jaar, dan dient u daarvoor schriftelijk een akkoord te geven als ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Zwart op wit door middel van dit formulier. Volgens de huidige AVG geldt namelijk de controleplicht, deze wordt ook expliciet vermeld in de nieuwe privacywet. Als vereniging moeten we dus kunnen aantonen dat u die toestemming ook daadwerkelijk geeft verleend.

Spelend lid: deelname aan alle trainingen en -wedstrijden.
Trainingslid: deelname aan alle trainingen.
G-speler: speler met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Kies bestandWijzigVerwijder

U kunt extra informatie aanleveren die u voor de inschrijving van belang acht. Bijvoorbeeld een vriend of vriendin die al in een elftal voetbal en hij/zij met hem of haar wil samenspelen. Of op aanwijzing van een trainer van een elftal.

In het kader van onze sponsorcommissie en businessclub vragen wij u om aan te geven of u ondernemer bent volgens de kamer van koophandel en binnen welke sector of branche. Bijvoorbeeld landbouw, bosbouw en visserij, cultuur, sport en recreatie, zakelijke dienstverlening et cetera.

De actieve leden van de sponsorcommissie en/ of businessclub zullen u niet gaan benaderen als u nee heeft aangeklikt. Heeft u ja aangeklikt dan zullen ze u gaan benaderen over sponsoring voor de vereniging en welke mogelijkheden er voor u als ondernemer beschikbaar zijn.

Indien het factuuradres afwijkt van het adres van het (jeugd) lid dan het verzoek deze hier te vermelden. Voor de correspondentie is het ook noodzakelijk dat u het e-mail adres vermeld.
Voor het goed functioneren van onze vereniging willen wij u graag (laten) informeren over onze vereniging, sportieve activiteiten en relevante aanbiedingen. Daarnaast willen we graag speelschema’s, wedstrijduitslagen, elftal en / of spelersfoto's en soms ook filmpjes van u op onze website plaatsen. Zo ook op onze Facebook-, Twitter- en/of Instagram accounts. Met dit formulier vragen wij u toestemming om uw gegevens hiervoor te mogen gebruiken. U kunt meer informatie over ons privacybeleid vinden op onze website.
Door ondertekening van dit formulier bevestigt u uw inschrijving bij onze vereniging Meerburg. Ook verklaart u dat u het huishoudelijk reglement en de gedragsregels van de vereniging, welke op de site te vinden zijn, zult naleven. U kunt eenvoudig met uw mobiele telefoon een foto maken en deze als een bestand uploaden in het formulier. U kunt ook de onderstaande keuze aanklikken als bevestiging van uw lidmaatschap. Voor dat u het formulier kunt verzenden dient u een unieke cijfercode in te voeren. Hiermee garanderen wij uw privacy in het kader van de nieuwe AVG wetgeving.
Kies bestandWijzigVerwijder

Meerburg heeft een duidelijke visie ten aanzien van de verenigingscultuur. We willen een actieve verenigingscultuur creëren waarin zoveel mogelijk leden en ouders/ verzorgers van jeugdleden als vrijwilliger hun bijdrage leveren. Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Meerburg optimaal kan functioneren als vereniging. Daar is uw bijdrage ook zeer gewenst.

* = verplicht