Jeugd Onder 17

Deelname MO17 aan de Girls Cup Maastricht

4 juni 16:15  De Girls Cup Maastricht: echt een toernooi waar hakken perfect naast de kicksen in de sporttas passen. Het toernooi bruist van de activiteiten: naast de internationale competitie bieden de ruim 100 vrijwilligers hun gasten een prachtig programma met show, feest en vooral veel gastvrijheid aan. De sportparken, aan de rand van het prachtige Limburgse heuvellandschap, ademen gezelligheid. En in die ambiance moet het voor onze meiden beginnen. We houden jullie op de hoogte van hun ontwikkelingen op het toernooi.meer »

Regiocup jeugd t/m 17

31 mei 15:45  Kleedkamers blijven dicht maar de kantine gaat weer open. En nog belangrijker we mogen met de jeugd en meiden eindelijk weer tegen andere club voetballenmeer »

Keeper gezocht voor de JO17 en JO19

3 juli 14:00  Meerburg zoekt jou!? Voor een aantal teams (JO17 of JO19) zoekt Meerburg nog een keeper. Dit kan op recreatief niveau maar wellicht ook op prestatieniveau. Pak jij de handschoen op en wil je de uitdaging aan gaan? Neem dan contact op met Pieter van Dijk, Technisch coördinator JO19 en JO17. Neem contact op via pisalima@tele2.nl en wie weet sta jij volgend seizoen bij ons onder de lat.

Nieuwe hoofdtrainer J017

18 mei 9:45  Hierbij presenteren we onze nieuwe aanwinst onder het trainersgilde bij de jeugd van vv Meerburg. meer »

Meerburg JO13-2: Goed stel hoor!

2 oktober 18:00  RIJPWETERING - Voor de tweede opeenvolgende keer heeft Meerburg JO13-2 met ruime cijfers gewonnen. Vooral op basis van een zeer goede eerste helft werd ROAC JO13-1 zaterdag verslagen, 5-1. Van de laatste vier duels wonnen de mannen van de coaches Simon Olders en Folkert van der Linden er drie. Het team staat, zo lijkt het. ,,Een goed stel hoor’’, zou Theo Reitsma zeggen.meer »