Jeugd Onder 17

Keeper gezocht voor de JO17 en JO19

3 juli 14:00  Meerburg zoekt jou!? Voor een aantal teams (JO17 of JO19) zoekt Meerburg nog een keeper. Dit kan op recreatief niveau maar wellicht ook op prestatieniveau. Pak jij de handschoen op en wil je de uitdaging aan gaan? Neem dan contact op met Pieter van Dijk, Technisch coördinator JO19 en JO17. Neem contact op via pisalima@tele2.nl en wie weet sta jij volgend seizoen bij ons onder de lat.

Nieuwe hoofdtrainer J017

18 mei 9:45  Hierbij presenteren we onze nieuwe aanwinst onder het trainersgilde bij de jeugd van vv Meerburg. meer »

Meerburg JO13-2: Goed stel hoor!

2 oktober 18:00  RIJPWETERING - Voor de tweede opeenvolgende keer heeft Meerburg JO13-2 met ruime cijfers gewonnen. Vooral op basis van een zeer goede eerste helft werd ROAC JO13-1 zaterdag verslagen, 5-1. Van de laatste vier duels wonnen de mannen van de coaches Simon Olders en Folkert van der Linden er drie. Het team staat, zo lijkt het. ,,Een goed stel hoor’’, zou Theo Reitsma zeggen.meer »

Meerburg MO 17-1 hebben een eigen Facebook pagina.

28 augustus 22:00  Wilt u niets missen wat betreft onze Meerburg meiden selectie dan kunt u zich aanmelden op Facbook en dan " Meerburg MB onder zeventien " in toetsen, en je dan aanmelden als vriend van ons team ! Groeten, Marcel van der Pluijm Hoofdtrainer Meerburg Meiden.

B3 kampioen na bloedstollende competitie

25 mei 21:30  Kampioen worden tijdens de laatste competitiewedstrijd. Het team van Meerburg B3 wist de spanning er goed in te houden. Nadat steeds meer ploegen in de race om de eerste plek afhaakten, wachtten de vrienden van de B3 uiteindelijk tot de allerlaatste ronde alvorens de champagneflessen konden worden opengetrokken.meer »

Een goed stel.

18 april 21:30  Lang geleden, heel lang geleden was er eens een goed stel. Dat stel was Europees kampioen voetbal geworden. meer »

Blaasvoetbal.

11 april 21:30  Beste mensen weer een week voorbij met op voetbalnieuws het feit dat Dirk Kuijt terugkeert bij Feyenoord, en daar hoort deze 34 jarige speler van origine Katwijker ook uiteindelijk.meer »

B6 word geholpen!

29 maart 0:45  Na een geweldige ochtend met onze F1 stond er vandaag nog een uitdaging op het programma, zou onze B6 vandaag weer een goed resultaat neer kunnen zetten?meer »

B6 maakt titelaspiraties waar!

21 maart 20:00  Op weg vanuit Noordwijk, alwaar de F1 vanmorgen speelde moest er nog een lastige klus geklaard worden in Hazerswoude.meer »

Sensationeel gelijkspel Meerburg A1

15 maart 11:15  In een wedstrijd van uitersten speelde Meerburg met 4-4 gelijk tegen NSV46 A1.meer »

Overwinning Meerburg B2 in knockout fase beker