Jeugd Onder 11

Meerburg JO11-1 sluit af in stijl!

10 juli 22:00  Een lang seizoen was het. Maar het perfect georganiseerde Quick Boys toernooi was toch nog wel een mooi toetje. En alweer het vierde toernooi van dit seizoen voor de boys die na vandaag lekker mogen genieten van een welverdiende vakantie. Onze kleine capitano Danyel kon zo lang niet wachten en was alvast naar Italië vertrokken om zich daar alvast optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Gelukkig kon topper Nout wel meedoen zodat we toch op volle oorlogssterkte konden aantreden. meer »

Creating memories, met Meerburg JO11-1

20 juni 12:00  Na de plaatsing op 10 oktober 2020 was het vandaag dan eindelijk zover, de finaledag van het Voetbaltalententoernooi, kortweg VTT. De organisatie had een mooie maar weinig centrale locatie uitgekozen in het pittoreske Maasbracht, onder de rook van Roermond. Bij MBC ‘13 (voorheen RKVV Maasbracht), tevens de club waar de nieuwe trainer van VfL Wolfsburg Mark van Bommel zijn eerste stappen op een voetbalveld zette. Een kleine twee uur rijden dus we konden gelukkig weer vroeg uit de veren voor alweer ons derde toernooi, toch best een aardige score in dit bijzondere seizoen. meer »

Aftrap Nieuwjaars toernooi zeer succesvol...

9 januari 13:00  Gisteren was eindelijk het Nieuwjaars toernooi daar! Met maar liefst 153 deelnemers hebben we samen met veel vrijwilligers er een mooie dag van gemaakt. Aan het einde van de rondes was de prijsuitreiking waarbij de sportiefste speler, beste teamspeler en de nummers 1, 2 en 3 een beker kregen en alle spelers verdiende voor hun inzet een medaille. meer »

Sponsors steken Meerburg JO11-1 in het nieuw

13 november 11:00  Twee enthousiaste vaders en ondernemers hebben er voor gezorgd dat Meerburg JO11-1 er op en top bij loopt. Sjoerd Vlietstra van Specsavers Alphen aan den Rijn heeft nieuwe trainingspakken en tassen gesponsord. “Ik vind de uitstraling belangrijk. De spelers van de JO11-1 waren vorig jaar actief in drie verschillende teams (JO9-1, JO10-1 en JO10-3) en liepen met verschillende pakken en tassen. Nu is het weer een eenheid, zowel buiten als binnen het veld.” meer »

Focus en Concentratie Pupillen, zin of onzin?

23 juni 18:30  Beste mensen, alweer een tijdje geleden dat U een column van mij kon waarnemen, echter de laatste tijd druk, druk en druk!meer »