Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd Onder 11

Jeugd Onder 11

 

Meerburg JO11-1 sluit af in stijl!

10 juli 22:00  Een lang seizoen was het. Maar het perfect georganiseerde Quick Boys toernooi was toch nog wel een mooi toetje. En alweer het vierde toernooi van dit seizoen voor de boys die na vandaag lekker mogen genieten van een welverdiende vakantie. Onze kleine capitano Danyel kon zo lang niet wachten en was alvast naar Italië vertrokken om zich daar alvast optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Gelukkig kon topper Nout wel meedoen zodat we toch op volle oorlogssterkte konden aantreden. meer »

191x gelezen

Creating memories, met Meerburg JO11-1

20 juni 12:00  Na de plaatsing op 10 oktober 2020 was het vandaag dan eindelijk zover, de finaledag van het Voetbaltalententoernooi, kortweg VTT. De organisatie had een mooie maar weinig centrale locatie uitgekozen in het pittoreske Maasbracht, onder de rook van Roermond. Bij MBC ‘13 (voorheen RKVV Maasbracht), tevens de club waar de nieuwe trainer van VfL Wolfsburg Mark van Bommel zijn eerste stappen op een voetbalveld zette. Een kleine twee uur rijden dus we konden gelukkig weer vroeg uit de veren voor alweer ons derde toernooi, toch best een aardige score in dit bijzondere seizoen. meer »

286x gelezen

Regiocup jeugd t/m 17

31 mei 15:45  Kleedkamers blijven dicht maar de kantine gaat weer open. En nog belangrijker we mogen met de jeugd en meiden eindelijk weer tegen andere club voetballenmeer »

731x gelezen

Sponsors steken Meerburg JO11-1 in het nieuw

13 november 11:00  Twee enthousiaste vaders en ondernemers hebben er voor gezorgd dat Meerburg JO11-1 er op en top bij loopt. Sjoerd Vlietstra van Specsavers Alphen aan den Rijn heeft nieuwe trainingspakken en tassen gesponsord. “Ik vind de uitstraling belangrijk. De spelers van de JO11-1 waren vorig jaar actief in drie verschillende teams (JO9-1, JO10-1 en JO10-3) en liepen met verschillende pakken en tassen. Nu is het weer een eenheid, zowel buiten als binnen het veld.” meer »

1250x gelezen

Focus en Concentratie Pupillen, zin of onzin?

23 juni 18:30  Beste mensen, alweer een tijdje geleden dat U een column van mij kon waarnemen, echter de laatste tijd druk, druk en druk!meer »

904x gelezen

Meerburg E3 en E4 lopen er weer warmpjes bij door Danice koffie en ijs.

30 oktober 15:00  Ook dit jaar wilde Danny Bink van Danice ons weer sponsoren middels een paar prachtige trainingspakken en dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! meer »

734x gelezen

E10 sluit seizoen winnend af

6 juni 9:45  Met een gejuich dat tot in Zoeterwoude was te horen, tilde Jay de cup omhoog na het toernooi bij Hazerwoudse Boys. Alle wedstrijden gewonnen, terechte kampioen. Het toernooi was het laatste dat het team nog te spelen had, na een zwaar seizoen. En het liep gesmeerd. De eerste wedstrijd, in de vroegte, de mist hing nog rond de doelpalen, was een echte thriller. meer »

644x gelezen

Sterke E15 speelt vandaag de bekerfinale op 21 mei!

20 mei 21:45  De E15 sluit het seizoen goed af! Op 21 mei speelt het team, bestaande uit Tensae, Zakaria, Waïz, Anas, Jesse, Meves, Boris, Jonah en Sietse de bekerfinale tegen Alexandria ’66 E9. Na mooie overwinningen tegen o.a. VVSB E11 (3-0) en Woubrugge E6 (9-2) stond het Meerburgteam op woensdag 13 april in de halve finale tegen WDS E3 uit Driebruggen. De avond werd niet alleen wat betreft het weer steeds beter en zonniger. Ook de score gaf reden tot vreugde. Zakaria, Boris en Tensae scoorden alle drie een keer tegen thuisploeg WDS. Keeper van deze wedstrijd Waïz wist alle ballen uit het doel van Meerburg te houden. En zo eindigde de wedstrijd met 0-3 in het voordeel van Meerburg. De finale werd een feit!meer »

1123x gelezen

De wind was E3 goed gezind!

5 december 14:45  Tegen UDO E3 voor de volgende ronde van de beker, een overwinning leek zo goed als zeker. Eerste helft hadden we windje tegen, ging UDO toch nog voor de zege! UDO liep steeds net een puntje voor, maar onze jongens zetten stug door! De 3-3 door Teun Z vloog in de kruising, een beauty hoe die er in ging! En na de 3-3, Raoul met een super actie afgemaakt door Wout met zijn knie (3-4). Na de rust windje mee, binnen no-time scoorden we er twee! Een strakke voorzet van Billy Bob en - gekker wordt het niet - Wout scoorde met zijn kop! Teun Hartwijk pikte ook nog zijn doelpuntje mee, het werd 3-9, en zo hielp iedereen mee aan de welverdiende zege. Meerburg walste over UDO heen, zelfs Maxi maakte er nog één... Damien was onze rots in de branding zoals altijd, en Bassie maakte zelfs nog een panna vlak voor tijd! We hebben het echt niet verzonnen, Meerburg E3 heeft met 10-3 van UDO gewonnen!!

808x gelezen

Aflevering 3: De E1 speelt uit: Zinloos toeteren

15 november 7:30  Gerwin van der Werf volgt dit seizoen de E1 van VV Meerburg, het team van zijn dochter Emma. Vandaag: hij weet precies hoe hij zich als voetbalouder hoort te gedragen langs de lijn. Het lukt alleen niet zo.meer »

339x gelezen

Meerburg E1 start het seizoen met een klinkende 1-4 overwinning bij UVS

29 augustus 11:30  Ze waren een tikje gespannen vooraf, de nieuwe selectiespelers uit de equipe van Frank Paap en Gerard van Driel. Negen tegen negen, een groter veld, niveau hoofdklasse, eerste officiële wedstrijd, en een tegenstander met een klinkende naam: UVS, het blijft toch een beetje ‘die grote club uit Leiden’. Dat pakte anders uit. De E1 van UVS had bitter weinig in te brengen tegen de Meerburgers. Was de stand bij rust nog geflatteerd 1-1, in de tweede helft pakte Meerburg waar het recht op had: een ruime winst. ‘Ze hebben zich goed aan de opdracht gehouden, en hun taken prima uitgevoerd. Hulde.’ Aldus hoofdtrainer Frank Paap.meer »

1084x gelezen

Meerburg E3 maakt 100 goals in competitie

16 mei 16:15  De kampioenen van Meerburg E3 wonnen ook hun laatste wedstrijd, en wisten door zesmaal te scoren het aantal doelpunten op exact honderd te krijgen! Dat gebeurde tegen een taai en fel spelend RCL E4, dat toch ook driemaal scoorde. Einduitslag 6-3. Geen vlekkeloze laatste wedstrijd dus voor de E3, maar wel een astronomisch doelsaldo na een seizoen waarin de ploeg van Rien van Veen en Rik Havik zich onverslaanbaar toonde: 100-21.meer »

753x gelezen

Meerburg E3 maakt het waar: kampioenen!

30 april 22:45  De talenten van de Meerburg E3 hebben in een aanvankelijk zeer spannende, maar in de tweede helft vooral feestelijke wedstrijd tegen de Kickers E1 hun status als grote favoriet voor de titel in de 4e klasse verzilverd. De (kinder)champagne kon knallen na een wederom klinkende overwinning: 9-0. De Meerburg E3 is kampioen!meer »

932x gelezen

Meerburg E3 - Zevenhoven E1: Monsterzege in Zevenhoven

11 april 17:15  In de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven werden er zeven goals gemaakt door de sterke E3 van Meerburg. Deze keer, ‘uit’ in het rustieke polderdorp was zeven niet genoeg. Met 10-0 winst gingen de talenten van het veld. Er is geen team in deze poule te vinden die zich in de verste verten kan meten met de Zoeterwouders. Dat is mooi, want het kampioenschap lijkt in de tas, maar er knaagt ook iets. Zonder weerstand geen wedstrijd, immers.meer »

769x gelezen

E5 houdt de E3 scherp

31 maart 19:15  Meerburg E5-Meerburg E3 6-2 Afgelopen zaterdag hadden zowel de E3 als de E5 een vrije competitieronde. Om het wedstrijdritme niet helemaal verloren te laten gaan werd de maandagtraining ingeruild voor een oefenwedstrijd tussen de beide Meerburgteams.meer »

543x gelezen

Meerburg Nw E speelt verdienstelijk tegen Foreholte Nw E (9 X 9)

17 maart 22:15  Gisterenavond was het dan zover, de nieuwe E groep voor 2015-2016 speelde zijn eerste wedstrijd 9x9 op een groot veld tegen de nieuwe E van Foreholte. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen is voor de eerste wedstrijd gekozen voor de huidige E3 aangevuld met 2 spelers uit de huidige E4. Nadat trainers de spelers van harte welkom heten en kort wat punten verschil 7x7 en 9x9 hadden uitgelegd gingen we omkleden. Moest allemaal best wel snel gebeuren aangezien we om 18:00 uur moesten aftrappen in Voorhout. meer »

1098x gelezen

Meerburg E3 - Floreant E3

14 maart 22:15  De talenten van de E3 van Meerburg haalden op een steenkoude zaterdagochtend opnieuw drie punten op, dit keer in Boskoop bij Floreant E3, een heel aardig team met eerstejaars E-spelertjes die balvaardig waren en bleven vechten, maar tegen de Zoeterwoudse voetbalmachine toch duidelijk tekort kwamen: 1-5. meer »

856x gelezen

Meerburg E1: groot veld, klein verlies

12 maart 21:30  VOORHOUT - De eerste wedstrijd op een heel groot veld heeft voor Meerburg E1 een kleine nederlaag opgeleverd. Bij Foreholte werd het in Voorhout in het testduel 3-1 voor de thuisclub. Meerburg was meer aan de bal maar miste de kansen. De tegenstander schoot vier keer op doel en scoorde drie keer.meer »

950x gelezen

Aanstaande zondag: Voorwedstrijden bij Meerburg - Voorschoten

10 december 23:30  Komende zondag speelt Meerburg 1 thuis tegen Voorschoten 1. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt een voorwedstrijd gespeeld door de toppers van de E-jeugd van beide verenigingen.meer »

790x gelezen

Tegen de laatste is altijd lastig (aldus de E10)

6 december 16:30  Het is alsof je tegen jezelf aan het vechten bent. Het wil niet en het lukt niet. Dat er uiteindelijk dan toch een verschil wordt gemaakt...meer »

653x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!