Jeugd Onder 11

Sponsors steken Meerburg JO11-1 in het nieuw

13 november 11:00  Twee enthousiaste vaders en ondernemers hebben er voor gezorgd dat Meerburg JO11-1 er op en top bij loopt. Sjoerd Vlietstra van Specsavers Alphen aan den Rijn heeft nieuwe trainingspakken en tassen gesponsord. “Ik vind de uitstraling belangrijk. De spelers van de JO11-1 waren vorig jaar actief in drie verschillende teams (JO9-1, JO10-1 en JO10-3) en liepen met verschillende pakken en tassen. Nu is het weer een eenheid, zowel buiten als binnen het veld.” meer »

Focus en Concentratie Pupillen, zin of onzin?

23 juni 18:30  Beste mensen, alweer een tijdje geleden dat U een column van mij kon waarnemen, echter de laatste tijd druk, druk en druk!meer »

Meerburg E3 en E4 lopen er weer warmpjes bij door Danice koffie en ijs.

30 oktober 15:00  Ook dit jaar wilde Danny Bink van Danice ons weer sponsoren middels een paar prachtige trainingspakken en dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! meer »

E10 sluit seizoen winnend af

6 juni 9:45  Met een gejuich dat tot in Zoeterwoude was te horen, tilde Jay de cup omhoog na het toernooi bij Hazerwoudse Boys. Alle wedstrijden gewonnen, terechte kampioen. Het toernooi was het laatste dat het team nog te spelen had, na een zwaar seizoen. En het liep gesmeerd. De eerste wedstrijd, in de vroegte, de mist hing nog rond de doelpalen, was een echte thriller. meer »

Sterke E15 speelt vandaag de bekerfinale op 21 mei!

20 mei 21:45  De E15 sluit het seizoen goed af! Op 21 mei speelt het team, bestaande uit Tensae, Zakaria, Waïz, Anas, Jesse, Meves, Boris, Jonah en Sietse de bekerfinale tegen Alexandria ’66 E9. Na mooie overwinningen tegen o.a. VVSB E11 (3-0) en Woubrugge E6 (9-2) stond het Meerburgteam op woensdag 13 april in de halve finale tegen WDS E3 uit Driebruggen. De avond werd niet alleen wat betreft het weer steeds beter en zonniger. Ook de score gaf reden tot vreugde. Zakaria, Boris en Tensae scoorden alle drie een keer tegen thuisploeg WDS. Keeper van deze wedstrijd Waïz wist alle ballen uit het doel van Meerburg te houden. En zo eindigde de wedstrijd met 0-3 in het voordeel van Meerburg. De finale werd een feit!meer »

De wind was E3 goed gezind!

5 december 14:45  Tegen UDO E3 voor de volgende ronde van de beker, een overwinning leek zo goed als zeker. Eerste helft hadden we windje tegen, ging UDO toch nog voor de zege! UDO liep steeds net een puntje voor, maar onze jongens zetten stug door! De 3-3 door Teun Z vloog in de kruising, een beauty hoe die er in ging! En na de 3-3, Raoul met een super actie afgemaakt door Wout met zijn knie (3-4). Na de rust windje mee, binnen no-time scoorden we er twee! Een strakke voorzet van Billy Bob en - gekker wordt het niet - Wout scoorde met zijn kop! Teun Hartwijk pikte ook nog zijn doelpuntje mee, het werd 3-9, en zo hielp iedereen mee aan de welverdiende zege. Meerburg walste over UDO heen, zelfs Maxi maakte er nog één... Damien was onze rots in de branding zoals altijd, en Bassie maakte zelfs nog een panna vlak voor tijd! We hebben het echt niet verzonnen, Meerburg E3 heeft met 10-3 van UDO gewonnen!!

Aflevering 3: De E1 speelt uit: Zinloos toeteren

15 november 7:30  Gerwin van der Werf volgt dit seizoen de E1 van VV Meerburg, het team van zijn dochter Emma. Vandaag: hij weet precies hoe hij zich als voetbalouder hoort te gedragen langs de lijn. Het lukt alleen niet zo.meer »

Meerburg E1 start het seizoen met een klinkende 1-4 overwinning bij UVS

29 augustus 11:30  Ze waren een tikje gespannen vooraf, de nieuwe selectiespelers uit de equipe van Frank Paap en Gerard van Driel. Negen tegen negen, een groter veld, niveau hoofdklasse, eerste officiële wedstrijd, en een tegenstander met een klinkende naam: UVS, het blijft toch een beetje ‘die grote club uit Leiden’. Dat pakte anders uit. De E1 van UVS had bitter weinig in te brengen tegen de Meerburgers. Was de stand bij rust nog geflatteerd 1-1, in de tweede helft pakte Meerburg waar het recht op had: een ruime winst. ‘Ze hebben zich goed aan de opdracht gehouden, en hun taken prima uitgevoerd. Hulde.’ Aldus hoofdtrainer Frank Paap.meer »

Meerburg E3 maakt 100 goals in competitie

16 mei 16:15  De kampioenen van Meerburg E3 wonnen ook hun laatste wedstrijd, en wisten door zesmaal te scoren het aantal doelpunten op exact honderd te krijgen! Dat gebeurde tegen een taai en fel spelend RCL E4, dat toch ook driemaal scoorde. Einduitslag 6-3. Geen vlekkeloze laatste wedstrijd dus voor de E3, maar wel een astronomisch doelsaldo na een seizoen waarin de ploeg van Rien van Veen en Rik Havik zich onverslaanbaar toonde: 100-21.meer »

Meerburg E3 maakt het waar: kampioenen!

30 april 22:45  De talenten van de Meerburg E3 hebben in een aanvankelijk zeer spannende, maar in de tweede helft vooral feestelijke wedstrijd tegen de Kickers E1 hun status als grote favoriet voor de titel in de 4e klasse verzilverd. De (kinder)champagne kon knallen na een wederom klinkende overwinning: 9-0. De Meerburg E3 is kampioen!meer »

Meerburg E3 - Zevenhoven E1: Monsterzege in Zevenhoven

11 april 17:15  In de thuiswedstrijd tegen Zevenhoven werden er zeven goals gemaakt door de sterke E3 van Meerburg. Deze keer, ‘uit’ in het rustieke polderdorp was zeven niet genoeg. Met 10-0 winst gingen de talenten van het veld. Er is geen team in deze poule te vinden die zich in de verste verten kan meten met de Zoeterwouders. Dat is mooi, want het kampioenschap lijkt in de tas, maar er knaagt ook iets. Zonder weerstand geen wedstrijd, immers.meer »

E5 houdt de E3 scherp