Jeugd Onder 11 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Jeugd Onder 11

Jeugd Onder 11

 

Meerburg JO11-1 sluit af in stijl!

10 juli 22:00  Een lang seizoen was het. Maar het perfect georganiseerde Quick Boys toernooi was toch nog wel een mooi toetje. En alweer het vierde toernooi van dit seizoen voor de boys die na vandaag lekker mogen genieten van een welverdiende vakantie. Onze kleine capitano Danyel kon zo lang niet wachten en was alvast naar Italië vertrokken om zich daar alvast optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Gelukkig kon topper Nout wel meedoen zodat we toch op volle oorlogssterkte konden aantreden. meer »

372x gelezen

Creating memories, met Meerburg JO11-1

20 juni 12:00  Na de plaatsing op 10 oktober 2020 was het vandaag dan eindelijk zover, de finaledag van het Voetbaltalententoernooi, kortweg VTT. De organisatie had een mooie maar weinig centrale locatie uitgekozen in het pittoreske Maasbracht, onder de rook van Roermond. Bij MBC ‘13 (voorheen RKVV Maasbracht), tevens de club waar de nieuwe trainer van VfL Wolfsburg Mark van Bommel zijn eerste stappen op een voetbalveld zette. Een kleine twee uur rijden dus we konden gelukkig weer vroeg uit de veren voor alweer ons derde toernooi, toch best een aardige score in dit bijzondere seizoen. meer »

453x gelezen

JO12-3 is kampioen!

27 mei 18:45  Na de domper van vorige week zou het vandaag moeten gebeuren!meer »

190x gelezen

100 kinderen voetballen in de warmte en eten poffertjes

7 januari 16:15  “Pap, hier is mijn thermoshirt” Zaterdagochtend 7 januari startte het nieuwe voetbaljaar met een Jeugdtoernooi. In twee rondes van verschillende leeftijden namen bijna honderd spelers en speelsters het tegen elkaar op. De teams wisselden na elke wedstrijd en zo was er steeds na vijf ronden één speler met de meeste punten. Dankzij de hulp van veel ouders werd het een groot succes. Na afloop kreeg iedereen poffertjes en wat te drinken in de kantine.meer »

247x gelezen

Sanne aanspreekpunt voor Zoeterwoudse jongeren

20 december 13:00  ZOETERWOUDE - Sinds kort is jongerencoach Sanne Menges in Zoeterwoude aan de slag. Jongeren kunnen bij haar op een laagdrempelige manier terecht met hun vragen. Zij kan de weg wijzen als er meer ondersteuning nodig is. De gemeente Zoeterwoude wil dat haar jeugdigen gelukkig, gezond en veilig opgroeien. Dat gaat heel vaak heel goed. Toch is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Soms zijn er drempels.meer »

223x gelezen

Aftrap Nieuwjaars toernooi zeer succesvol...

9 januari 13:00  Gisteren was eindelijk het Nieuwjaars toernooi daar! Met maar liefst 153 deelnemers hebben we samen met veel vrijwilligers er een mooie dag van gemaakt. Aan het einde van de rondes was de prijsuitreiking waarbij de sportiefste speler, beste teamspeler en de nummers 1, 2 en 3 een beker kregen en alle spelers verdiende voor hun inzet een medaille. meer »

399x gelezen

Sponsors steken Meerburg JO11-1 in het nieuw

13 november 11:00  Twee enthousiaste vaders en ondernemers hebben er voor gezorgd dat Meerburg JO11-1 er op en top bij loopt. Sjoerd Vlietstra van Specsavers Alphen aan den Rijn heeft nieuwe trainingspakken en tassen gesponsord. “Ik vind de uitstraling belangrijk. De spelers van de JO11-1 waren vorig jaar actief in drie verschillende teams (JO9-1, JO10-1 en JO10-3) en liepen met verschillende pakken en tassen. Nu is het weer een eenheid, zowel buiten als binnen het veld.” meer »

1693x gelezen

Focus en Concentratie Pupillen, zin of onzin?

23 juni 18:30  Beste mensen, alweer een tijdje geleden dat U een column van mij kon waarnemen, echter de laatste tijd druk, druk en druk!meer »

1164x gelezen

Meerburg E3 en E4 lopen er weer warmpjes bij door Danice koffie en ijs.

30 oktober 15:00  Ook dit jaar wilde Danny Bink van Danice ons weer sponsoren middels een paar prachtige trainingspakken en dat laten we ons natuurlijk geen twee keer zeggen! meer »

810x gelezen

E10 sluit seizoen winnend af

6 juni 9:45  Met een gejuich dat tot in Zoeterwoude was te horen, tilde Jay de cup omhoog na het toernooi bij Hazerwoudse Boys. Alle wedstrijden gewonnen, terechte kampioen. Het toernooi was het laatste dat het team nog te spelen had, na een zwaar seizoen. En het liep gesmeerd. De eerste wedstrijd, in de vroegte, de mist hing nog rond de doelpalen, was een echte thriller. meer »

767x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!