Vrouwen 1 - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrouwen 1

Vrouwen 1

Start seizoen succesvol dankzij vrouwen 1

30 augustus 11:00  Vrouwen 1 waren prominent aanwezig op de aftrap dag van het seizoen. Niet alleen in de begeleiding van de elftalfoto's maar ook bij de trainingen van de meiden elftallen waar ze de trainingen hebben begeleid. Ook in de middag een presentatie over het meiden- en vrouwenvoetbal binnen Meerburg. Reacties van de ouders en meiden waren heel positief en de hele jonge meiden waren zaterdag wel onder de indruk tijdens de trainingen door vrouwen 1.meer »

212x gelezen

Als moeder kun je ook trainen...

27 oktober 9:45  Wist je dat het als moeder ook gewoon leuk is om je kind te zien voetballen en hem of haar iets te leren. Dat het leuk is om betrokken te zijn bij wat je kind doet op de club. Dat je als moeder niet automatisch er voor de was van de wedstrijdkleding bent. Dat het als moeder ook belangrijk is om zo’n rol te doen en op te komen voor het jongens en meisjesvoetbal. Het trainen is niet per se voor mannen. Klink dat je als muziek in de oren lees dan verder ---> meer »

269x gelezen

Meer vrouwen in Voetbal Technische functies:

13 oktober 21:30  We zijn door de KNVB benaderd en toegelaten voor het programma meer vrouwen in voetbal technische functies. Om het programma met ondersteuning KNVB goed te kunnen voldoen is het noodzakelijk om een werkgroep samen te stellen die de verantwoordelijkheid over het programma draagt en de acties uitzet. meer »

182x gelezen

Techniektraining en schoolsport071

30 augustus 11:30  Dit seizoen gaan we de jongste meiden binnen Meerburg weer de techniektrainingen aanbieden. Ook verzorgen we dit jaar voor het eerst de introductie trainingen van schoolsport071. Waarbij jonge meiden die op de lagere school zitten in de stad Leiden kennis kunnen maken met het voetbal spelletje. Op een echt veld met echte trainers. meer »

87x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!