Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrijwilligers

Vrijwilligers

De vereniging kan niet bestaan zonder vrijwilligers. Daarom is het beleid van de vereniging er ook op ingericht om zoveel mogelijk met ouders, ooms en tantes, neven en nichten, opa's en oma's et cetera de begeleiding van de elftallen te laten organiseren. Maar ook kantinediensten, commissiediensten, vlaggen en fluiten zijn zo maar een aantal voorbeelden waarop de vereniging een beroep wil doen op (ouders) vrijwilligers.

Het begeleiden van een elftal binnen de vereniging vraagt in eerste instantie van ouders, familie, vrienden en kennissen enige tijd en inzet. Binnen onze vereniging moeten we het ook voornamelijk hebben van deze vrijwilligers die in plaats van naast het veld nu ook in het veld komen staan. 

Begeleider worden van een elftal is niet ingewikkeld, Sterker nog, het zorg er juist voor dat de spelers en speelsters onbezorgd en georganiseerd hun wedstrijden kunnen gaan voetballen. De ervaren staffleden helpen natuurlijk de nieuwe vrijwilligers op weg. 

Meld je aan als vrijwilliger en doe mee met een grote groep enthousiaste vrijwiligers binnen de verenging. Er zijn voldoende rollen te vervullen. Wie weet zien wij elkaar binnenkort langs het veld, in het clubhuis of binnen een andere rol binnen de vereniging. Kijk bij vrijwilligers gezocht voor de openstaande rollen. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!