ProCamp Voetbaldagen - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

ProCamp Voetbaldagen

ProCamp Voetbaldagen

JO12-3 is kampioen!

27 mei 18:45  Na de domper van vorige week zou het vandaag moeten gebeuren!meer »

146x gelezen

ALLERLAATSTE KANS VROEGBOEKACTIE

9 maart 19:45  De zomervakantie is begonnen. En je bent gek van voetballen. Wat doe je dan? Naar ProCamp natuurlijk! Dé plek voor een geweldige voetbalweek. Werken aan je skills, uitdagende en nieuwe oefeningen die jou nog sterker en beter maken. Maar ook genieten van de verrassende animatie. Want vakantie is ook veel plezier met je (nieuwe) vrienden bij RKVV Meerburg.meer »

150x gelezen

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie (14 t/m 18 augustus) weer bij Rkvv Meerburg!

10 juli 21:30  Voor het 4e jaar op rij komt ProCamp naar ons sportcomplex. Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement weer op onze velden wordt georganiseerd.meer »

920x gelezen

Schrijf je in voor de ProCamp voetbaldagen

8 maart 18:15  Na het grote succes van afgelopen zomer organiseert ProCamp weer voetbaldagen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar op het complex van Meerburg. Wil jij goed in vorm komen voor de competitiestart in september? Kom dan op 17-21 augustus naar dit gave voetbalevenement.meer »

1666x gelezen

ProCamp: Ben jij een kenner of de beste voorspeller?

8 maart 21:15  Dan maak jij kans op een van de volgende prijzen: 1) Een super coole voetbal 5-daagse op de locatie van je keuze 2) Een Procamp “oranje’ tenue met je naam op het shirt (broek, shirt en sokken) 3) Een ProCamp voetbal gesigneerd door Louis van Gaal meer »

677x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!