ProCamp Voetbaldagen

Piep stopt met het wedstrijdsecretariaat

31 maart 0:00  Per 1 april stopt Peter van der Heijden met het wedstrijdsecretariaat. Nadat hij decennialang de taak van wedstrijdsecretaris heeft vervuld, vindt hij het tijd om aan andere zaken prioriteit te geven. Dat is natuurlijk zijn goed recht, maar door de manier waarop hij al die jaren deze taak heeft vervuld, laat dat een onuitwisbare indruk achter.meer »

337x gelezen

ALLERLAATSTE KANS VROEGBOEKACTIE

9 maart 19:45  De zomervakantie is begonnen. En je bent gek van voetballen. Wat doe je dan? Naar ProCamp natuurlijk! Dé plek voor een geweldige voetbalweek. Werken aan je skills, uitdagende en nieuwe oefeningen die jou nog sterker en beter maken. Maar ook genieten van de verrassende animatie. Want vakantie is ook veel plezier met je (nieuwe) vrienden bij RKVV Meerburg.meer »

55x gelezen

Het leukste voetbalkamp is deze zomervakantie (14 t/m 18 augustus) weer bij Rkvv Meerburg!

10 juli 21:30  Voor het 4e jaar op rij komt ProCamp naar ons sportcomplex. Zij organiseren een voetbalweek waarin pret, plezier en voetbal geheel samengaan. Als club zijn wij erg blij dat dit evenement weer op onze velden wordt georganiseerd.meer »

770x gelezen

Schrijf je in voor de ProCamp voetbaldagen

8 maart 18:15  Na het grote succes van afgelopen zomer organiseert ProCamp weer voetbaldagen voor kinderen van 7 t/m 13 jaar op het complex van Meerburg. Wil jij goed in vorm komen voor de competitiestart in september? Kom dan op 17-21 augustus naar dit gave voetbalevenement.meer »

1411x gelezen

ProCamp: Ben jij een kenner of de beste voorspeller?

8 maart 21:15  Dan maak jij kans op een van de volgende prijzen: 1) Een super coole voetbal 5-daagse op de locatie van je keuze 2) Een Procamp “oranje’ tenue met je naam op het shirt (broek, shirt en sokken) 3) Een ProCamp voetbal gesigneerd door Louis van Gaal meer »

571x gelezen