Meerburg Darts - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg Darts

Meerburg Darts

Meerburg is meer dan alleen voetballen. Naast het voetbal hebben wij ook tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo hebben wij een actieve dartgroep die in een dartcompetitie uitkomen. Enthousiaste pijlgooiers die regelmatig bij elkaar komen om de dubbel 20 proberen te raken en het liefst drie keer achter elkaar. Wil je meer weten over het darten bij Meerburg, meldt je dan bij Peter van der Heijder via petervanderheijden@vvmeerburg.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsitems over darts lees dan hieronder gerust verder.

Darts: Winst en verlies(je) Meerburg teams.

8 maart 11:00  In de 19e speelweek speelden Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft weer een thuisduel. Resultaat: winst voor de 1e en nederlaag voor de 2e.meer »

534x gelezen

Darten: Weer zeges Meerburg teams

22 februari 12:00  In de uitwedstrijden tegen resp. Rijnland Boys en FPTL 2045, behaalden zowel Goeie Laatste! als Wat De Pot Shaft, weer een overwinning. De 1e was krap en de 2e victorie, was groot!meer »

419x gelezen

Darts: Meerburg teams boeken overwinning.

15 februari 13:45  In de 17e spelweek troffen Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft, 2 regiogenoten. Resp. de Snipers en ook De Dikke Mug moesten hun meerdere erkennen in de Meerburgers. meer »

486x gelezen

Darts: Goeie Laatste! klopt koploper en ook winst Wat De Pot Shaft.

7 februari 0:00  Op maandag 3-2 speelde het Goeie Laatste! team bij voetbalvereniging Alphia, om daar de plaatselijk Tigers te bestrijden. Na de 1e wedstrijd die met 4-5 verloren ging, was het tijd voor revanche…WDPS speelde de derby in het dorp. meer »

483x gelezen

Darts: Verlies en winst Meerburg teams…

27 januari 14:15  Eindelijk na 2 maanden stonden er weer 2 thuiswedstrijden op de rol voor Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft. Voor de 1e verliep dit niet volgens plan, het andere team won ruim. meer »

494x gelezen

Darts: Slippertje Goeie Laatste!, fors verlies Wat de Pot Shaft

16 januari 9:30  Op de 1e return avond van deze competitie trof GL! in Leiderdorp BK13. De onderlinge stand werd gelijk getrokken deze avond. WDPS ging op visite in Koudekerk. Zij verspeelden de top 3 notering.meer »

432x gelezen

Darts: Goeie Laatste ! kent flitsende opening nieuwe jaar....

9 januari 20:00  De 1e wedstrijd van 2020 is gespeeld en hoe. In Voorhout kende Goeie Laatste! geen pardon met de rode lantaarndrager Luigis 1. meer »

410x gelezen

Gezellig 15e Oliebollendarttoernooi kent verrassende winnaar...

29 december 22:15  Met 98 heren en 8 dames was het weer een volle bak in de in een darttempel omgetoverd clubhuis van de vv Meerburg. De parcourbouwers hadden dit keer voor de 22 banen een frivole opstelling gekozen. meer »

2147x gelezen

Darts: Meerburg teams met winst oude jaar uit…

20 december 17:00  In de laatste competitie ronde van 2019 speelden Goeie Laatste! en Wat de Pot Shaft beiden in Leiden op een steenworp van elkaar. Beide Leidse ploegen bogen nipt het onderspit tegen de Zoeterwoudenaren.meer »

471x gelezen

Darts: Oorwassing Goeie Laatste! Ruime winst Wat De Pot Shaft.

14 december 12:45  In de 11e speelronde ging Goeie Laatste! (no2) op bezoek in cafe Sante bij no. 3: Spijkerbak terwijl WDPS een soort thuiswedstrijd had in de Eendenkooi. meer »

375x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!