Meerburg Darts

Meerburg is meer dan alleen voetballen. Naast het voetbal hebben wij ook tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo hebben wij een actieve dartgroep die in een dartcompetitie uitkomen. Enthousiaste pijlgooiers die regelmatig bij elkaar komen om de dubbel 20 proberen te raken en het liefst drie keer achter elkaar. Wil je meer weten over het darten bij Meerburg, meldt je dan bij Peter van der Heijder via [email protected].
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsitems over darts lees dan hieronder gerust verder.

Meerburg Dartteam behaalt kampioenschap

17 mei 14:00  Het Meerburg dartteam Goeie Laatste onder leiding van captain Peter vd Heijden zijn kampioen geworden door de resterende 3 punten te pakken in Lisse tegen de (S)hooters. Na een afwezigheid van een seizoen is het dartteam weer terug in de 1e Divisie van de regionale dartbond DBBR. Dit is het op een 1 na hoogste niveau in de regio met ruim 140 teams. Na de degradatie vorig seizoen, vond de ploeg het plezier weer terug in de 2e divisie met als gevolg een onverwacht maar wel verdiend kampioenschap.meer »

Oliebollen Darttoernooi

14 december 22:00  De 17e editie alweer van het leukste darttoernooi in de regio West 2. 60 deelnemers nemen het tegen elkaar op om als winnaar het toernooi af te sluiten. Speciaal voor leden en aanverwanten. Heb jij je pijlen geslepen, ben jij de volgende MvG? Laat het Peter van der Heijden dan weten via de lijst in de kantine, E-mail [email protected] of bel op 06 29 28 27 32.meer »

Darts: Winst en verlies(je) Meerburg teams.

8 maart 11:00  In de 19e speelweek speelden Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft weer een thuisduel. Resultaat: winst voor de 1e en nederlaag voor de 2e.meer »

Darten: Weer zeges Meerburg teams

22 februari 12:00  In de uitwedstrijden tegen resp. Rijnland Boys en FPTL 2045, behaalden zowel Goeie Laatste! als Wat De Pot Shaft, weer een overwinning. De 1e was krap en de 2e victorie, was groot!meer »

Darts: Meerburg teams boeken overwinning.

15 februari 13:45  In de 17e spelweek troffen Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft, 2 regiogenoten. Resp. de Snipers en ook De Dikke Mug moesten hun meerdere erkennen in de Meerburgers. meer »