Meerburg Darts - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg Darts

Meerburg Darts

Meerburg is meer dan alleen voetballen. Naast het voetbal hebben wij ook tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo hebben wij een actieve dartgroep die in een dartcompetitie uitkomen. Enthousiaste pijlgooiers die regelmatig bij elkaar komen om de dubbel 20 proberen te raken en het liefst drie keer achter elkaar. Wil je meer weten over het darten bij Meerburg, meldt je dan bij Peter van der Heijder via petervanderheijden@vvmeerburg.nl.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsitems over darts lees dan hieronder gerust verder.

Darts: Winst en verlies(je) Meerburg teams.

8 maart 11:00  In de 19e speelweek speelden Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft weer een thuisduel. Resultaat: winst voor de 1e en nederlaag voor de 2e.meer »

487x gelezen

Darten: Weer zeges Meerburg teams

22 februari 12:00  In de uitwedstrijden tegen resp. Rijnland Boys en FPTL 2045, behaalden zowel Goeie Laatste! als Wat De Pot Shaft, weer een overwinning. De 1e was krap en de 2e victorie, was groot!meer »

360x gelezen

Darts: Meerburg teams boeken overwinning.

15 februari 13:45  In de 17e spelweek troffen Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft, 2 regiogenoten. Resp. de Snipers en ook De Dikke Mug moesten hun meerdere erkennen in de Meerburgers. meer »

425x gelezen

Darts: Goeie Laatste! klopt koploper en ook winst Wat De Pot Shaft.

7 februari 0:00  Op maandag 3-2 speelde het Goeie Laatste! team bij voetbalvereniging Alphia, om daar de plaatselijk Tigers te bestrijden. Na de 1e wedstrijd die met 4-5 verloren ging, was het tijd voor revanche…WDPS speelde de derby in het dorp. meer »

440x gelezen

Darts: Verlies en winst Meerburg teams…

27 januari 14:15  Eindelijk na 2 maanden stonden er weer 2 thuiswedstrijden op de rol voor Goeie Laatste! en Wat De Pot Shaft. Voor de 1e verliep dit niet volgens plan, het andere team won ruim. meer »

454x gelezen

Darts: Slippertje Goeie Laatste!, fors verlies Wat de Pot Shaft

16 januari 9:30  Op de 1e return avond van deze competitie trof GL! in Leiderdorp BK13. De onderlinge stand werd gelijk getrokken deze avond. WDPS ging op visite in Koudekerk. Zij verspeelden de top 3 notering.meer »

395x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!