Business nieuws - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Business nieuws

Business nieuws

Meerburg gestart met stoeltjesactie!

19 september 21:30  Meerburg is gestart met de stoeltjesactie. Met deze actie voor de clubkas willen we ervoor zorgen dat Meerburg er ook in de toekomst goed bij zit. Help je mee?meer »

244x gelezen

Hoofdsponsor Businessclub

18 september 13:15  Er zijn in totaal 13 bdrijven nu betrokken bij de Businessclub en we werken er hard aan om deze uit te breiden naar 20 businesspartners.

10x gelezen

Meerburg vrouwen 1 staan weer op de plaat

16 september 7:15  Inmiddels mogen we het voorzichtig wel een traditie gaan noemen. De fotograaf Mike van Bemmelen die ons eerste vrouwenelftal op de plaat zet ieder jaar. Op de website zijn de vrouwen al zichtbaar en snel komt de elftalfoto ook weer op zijn vertrouwde plaats op het eerste veld te hangen. Weer een mooi stukje vakwerk.meer »

227x gelezen

Jubileum viering 95 jaar bestaan

7 september 17:15  vv Meerburg bestaat dit jaar 95 jaar! Daarom organiseren wij voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers, supporters, sponsors, ouders van leden en genodigden een groot jubileum feest! U bent van harte uitgenodigd! Op initiatief van pastoor Meijer werd op 24 september 1928 de basis gelegd van de RKVV Meerburg. Op die dag werd een afdeling voetbal opgericht die, samen met de reeds bestaande gymnastiekvereniging, verder ging onder de naam RK Sportvereniging Meerburg. Begonnen werd met 28 voetballers, die verdeeld werden over twee elftallen. Nu 95 jaar later zijn we gegroeid naar een bloeiende vereniging met bijna 1200 leden en ruim 85 teams! meer »

432x gelezen

Live muziek, PUB QUIZ (vol) en loterij 19 november 22

23 oktober 16:15  Na de wedstrijd Meerburg vs Nicolaas Boys zal Dee Jay Ray om 17.00 t/m 20.00 uur de middag - avond verzorgen ter voorbereiding op de PUB QUIZ. De PUB QUIZ zal starten om 20.00. Je kunt je niet meer inschrijven. We zitten vol. Over een quiz gesproken, doe jij al mee aan de WK poule --->meer »

654x gelezen

Meerburg WK poule

1 oktober 9:30  Het WK-voetbal komt eraan. In samenwerking met Scorito bieden wij je een geweldige WK poule aan, met achtergronden en live-data. Aan dit spel kan iedereen deelnemen, ook als je niet wekelijks naar Studio Sport kijkt. De WK poule is nu live en jij hebt nog 39 dagen om je op te geven. meer »

348x gelezen

Balsponsor 16 oktober 2021

14 oktober 15:45  Uw eerste huis kopen, samenwonen, kinderen krijgen: het zijn spannende momenten in een mensenleven. En vaak gaan ze gepaard met ingrijpende financiële beslissingen. Gelukkig staan alle medewerkers van Tijssen Financieel Advies klaar om te helpen met persoonlijke aandacht en vakkundig advies. En dat wordt gewaardeerd; zowel door de jonge starter op de woningmarkt als de zestiger die spaart voor zijn pensioen. Wij zijn volledig onafhankelijk, omdat wij middels meerdere geldverstrekkers en verzekeraars voor u het meest passende product kunnen adviseren.

45x gelezen

Balsponsor 25 september 2021

25 september 12:15  Vandaag is de balsponsor voor het eerste de Firma MLD transport Holland. MLD is een klein bedrijf dat 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. Zij zijn gespecialiseerd in het verschepen van containers voor derden. Gebruik de QR code voor meer info.meer »

73x gelezen

Sponsoren uitgenodigd voor eerste thuiswedstrijd

15 september 10:30  Als blijk van waardering willen wij alle sponsoren (dus ook de club van 100) van onze mooie vereniging speciaal uitnodigen voor de thuiswedstrijd van zaterdag 25 september Meerburg 1 – Teylingen 1 Deze wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op ons prachtige complex. U bent al vanaf 14.00 uur van harte welkom voor een heerlijke kop koffie. Na de wedstrijd ontvangen wij u graag in onze Businessclub om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te evalueren en om gezellig bijeen te zijn. Wij waarderen het zeer als u bij deze wedstrijd aanwezig kunt zijn. meer »

150x gelezen

Tribune sponsoring

17 oktober 0:30  Na een intensieve verkenning van twee jaar is nu eindelijk de kogel door de kerk. Twee belangrijke sponsoren zullen snel de tribune naast het eerste veld opvrolijken met hun beide logo's. En deze zijn niet de kleinste.

173x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!