Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Business nieuws

Business nieuws

Balsponsor 16 oktober 2021

14 oktober 15:45  Uw eerste huis kopen, samenwonen, kinderen krijgen: het zijn spannende momenten in een mensenleven. En vaak gaan ze gepaard met ingrijpende financiële beslissingen. Gelukkig staan alle medewerkers van Tijssen Financieel Advies klaar om te helpen met persoonlijke aandacht en vakkundig advies. En dat wordt gewaardeerd; zowel door de jonge starter op de woningmarkt als de zestiger die spaart voor zijn pensioen. Wij zijn volledig onafhankelijk, omdat wij middels meerdere geldverstrekkers en verzekeraars voor u het meest passende product kunnen adviseren.

19x gelezen

Balsponsor 25 september 2021

25 september 12:15  Vandaag is de balsponsor voor het eerste de Firma MLD transport Holland. MLD is een klein bedrijf dat 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. Zij zijn gespecialiseerd in het verschepen van containers voor derden. Gebruik de QR code voor meer info.meer »

29x gelezen

Sponsoren uitgenodigd voor eerste thuiswedstrijd

15 september 10:30  Als blijk van waardering willen wij alle sponsoren (dus ook de club van 100) van onze mooie vereniging speciaal uitnodigen voor de thuiswedstrijd van zaterdag 25 september Meerburg 1 – Teylingen 1 Deze wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op ons prachtige complex. U bent al vanaf 14.00 uur van harte welkom voor een heerlijke kop koffie. Na de wedstrijd ontvangen wij u graag in onze Businessclub om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te evalueren en om gezellig bijeen te zijn. Wij waarderen het zeer als u bij deze wedstrijd aanwezig kunt zijn. meer »

113x gelezen

Tribune sponsoring

17 oktober 0:30  Na een intensieve verkenning van twee jaar is nu eindelijk de kogel door de kerk. Twee belangrijke sponsoren zullen snel de tribune naast het eerste veld opvrolijken met hun beide logo's. En deze zijn niet de kleinste.

130x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!