Jeugd Onder 9

Regiocup jeugd t/m 17

31 mei 15:45  Kleedkamers blijven dicht maar de kantine gaat weer open. En nog belangrijker we mogen met de jeugd en meiden eindelijk weer tegen andere club voetballenmeer »

Meerburg JO9-1 pakt mooie tweede plaats bij DoCoS.

23 juni 19:30  Dit was ‘m dan, seizoen 2018-2019 zit erop voor de JO9-1. Nog één keer vlammen, hopelijk nog een bekertje ophalen en dan genieten van een welverdiende zomerstop. Dit keer zonder Danyel die andere zondagse verplichtingen had maar gelukkig was dribbelkampioen Sam uit JO9-2 bereid om even bij te springen. meer »

Meerburg JO9-Uno!

15 juni 18:15  Zo, dan mag je aantreden in Hoofddorp voor het VV Uno Jump XL toernooi. De weersvoorspellingen waren uitstekend te noemen, 100% kans op regen dus dat is natuurlijk lekker verfrissend. Heerlijk ook die aquaplaning op de A4, glibberen en glijden naar Hoofddorp en dat om 08:00u ‘s ochtends. Kortom, de dag kon niet beter beginnen. meer »

Meerburg JO9-1 sluit af in stijl

4 juni 12:30  Op het schitterende sportpark De Voscuyl mochten we vandaag voor de laatste volledige wedstrijd van het seizoen aantreden tegen het vlaggenschip van FC Oegstgeest, de JO9-1 tegen wie we in de beker met 7-3 gewonnen hadden. Met zo’n uitslag zou je verwachten dat het vertrouwen groot is maar de laatste paar wedstrijden in de Hoofdklasse, die wat onterecht en onnodig verloren gingen, hadden toch wel wat deukjes geschopt in het zelfvertrouwen van de jongens.meer »

Meerburg JO9-1 bekert door!

8 maart 3:15  Wat een heerlijke doordeweekse voetbalavond! Op de laan van nieuw-zuid in Katwijk werd vanavond 7 Maart de volgende bekerronde bij JO9 afgewerkt. meer »

Oud versus Nieuw 10e jaargang

23 juni 19:00  Vorige week, op de training schoot ik in de lach, en kon daar niet meer mee stoppen, tranen in de ogen, wat eraan voorafgingmeer »

Focus en Concentratie Pupillen, zin of onzin?

23 juni 18:30  Beste mensen, alweer een tijdje geleden dat U een column van mij kon waarnemen, echter de laatste tijd druk, druk en druk!meer »

F1 wint toernooi bij Alphense Boys op indrukwekkende wijze!

13 mei 22:45  Zaterdag 13-5 was het de laatste kans om wederom een prijs in de wacht te slepen voor de zeer talentvolle JO9-1, nu bij Alphense Boys.meer »

Ongekende Talenten!

22 april 20:15  Beste mensen, alweer een week voorbij met op voetbalgebied een mooi resultaat, eindelijk een Nederlands team bij de laatste 4 van de UEFA Europa League. En gelijk hoorde je verhalen van, de Hollandse voetbal school, toch nog levend? meer »

Meerburg J09-2 wint Mega Pupillen toernooi VV Schoonhoven

19 april 22:30  In een sterke poule met Schoonhoven JO9-2, SVS JO9-2, SmitshoekJO9-4 en Spirit J09-2 sleept Meerburg J09-2 de toernooiwinst binnen. Lekker hoor Edwin en Stefan!meer »

Meneer! Er is iets gebeurd!

25 maart 19:00  Beste mensen, wederom een week voorbij met vooral prachtig weer, we krijgen weer zin in de zomer! Maar totdat het echt zover is wat houdt een mens zoal bezig in een week? meer »

Terugblik op de wedstrijd: Groeneweg JO9-1 – Meerburg JO9-1

18 februari 19:15  Door de ogen van Cees Vullings (8) die de wedstrijd verteld hoe hij dit beleefd heeft!meer »

Hoe verder?