Jeugd Onder 9

De bijzondere route van PSV-target Ryan Flamingo

Vandaag om 12:00  PSV heeft de zinnen gezet op FC Utrecht-middenvelder Ryan Flamingo. VI kopte eerder deze week dat de jongeling gebouwd zou zijn voor het spel van de trainer van de Eindhovenaren, Peter Bosz. Hoewel het in Het Gooi geboren powerhouse pas 21 is, heeft hij al een behoorlijk verhaal achter zich liggen. meer »

Samenvatting openingsduel EK: Duitsland - Schotland (5-1)

Vandaag om 11:00  Duitsland heeft de openingswedstrijd van het EK glansrijk weten te winnen. Hoewel de druk aan het begin van het eindtoernooi in eigen land groot was, schoten de mannen van Julian Nagelsmann uit de startblokken. Binnen twintig minuten was het 2-0 en nog voor rust was ook de derde Duitse treffer een feit. meer »

Is de titel topscorer van de Eredivisie een garantie voor succes in het buitenland?

Gisteren om 15:00  Vangelis Pavlidis staat op het punt om zijn overstap naar Benfica af te ronden. Dat heeft de Griek te danken aan zijn 29 doelpunten in het afgelopen seizoen. Samen met Luuk de Jong moest hij die topscorerstitel wel delen. Benfica hoopt dat hij zijn doelpuntenproductie in Portugal verder doorzet. Want is het wel een garantie dat de topscorer van de Eredivisie slaagt in het buitenland? Wie waren ook alweer de afgelopen seizoenen de topscorers van Nederland en wat hebben zij verder gepresteerd? meer »

Alles wat je moet weten over de Copa Am�rica

Gisteren om 12:30  In Nederland zijn we momenteel in de ban van het aankomende EK. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan zijn de grootste voetballanden volop in voorbereiding voor de start van de Copa América. Zestien nationale elftallen reizen komende week af naar de Verenigde Staten. Wie zijn er favoriet, welke spelers moeten we in de gaten houden en welke spelers zijn er de komende maand afwezig? Kortom: dit is alles wat je moet weten over de Copa América. meer »

Hoe is het met? Paul Pogba?

Gisteren om 10:00  Door de jaren heen heeft Paul Pogba zijn prijzenkast aardig weten te vullen. Hij won vier keer de Serie A, één keer de Europa League en als absoluut hoogtepunt werd hij wereldkampioen met Frankrijk. Inmiddels heeft de 31-jarige voetballer hele andere dingen aan zijn hoofd. In 2023 werd Pogba namelijk voor vier jaar geschorst vanwege het gebruik van doping. Daardoor horen we als voetballer niet veel meer van hem, maar op Instagram is hij sinds een tijdje behoorlijk actief. meer »