Business nieuws

Sponsoren uitgenodigd voor eerste thuiswedstrijd

15 september 10:30  Als blijk van waardering willen wij alle sponsoren (dus ook de club van 100) van onze mooie vereniging speciaal uitnodigen voor de thuiswedstrijd van zaterdag 25 september Meerburg 1 – Teylingen 1 Deze wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op ons prachtige complex. U bent al vanaf 14.00 uur van harte welkom voor een heerlijke kop koffie. Na de wedstrijd ontvangen wij u graag in onze Businessclub om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te evalueren en om gezellig bijeen te zijn. Wij waarderen het zeer als u bij deze wedstrijd aanwezig kunt zijn. meer »

Regiocup jeugd t/m 17

31 mei 15:45  Kleedkamers blijven dicht maar de kantine gaat weer open. En nog belangrijker we mogen met de jeugd en meiden eindelijk weer tegen andere club voetballenmeer »

Tribune sponsoring

17 oktober 0:30  Na een intensieve verkenning van twee jaar is nu eindelijk de kogel door de kerk. Twee belangrijke sponsoren zullen snel de tribune naast het eerste veld opvrolijken met hun beide logo's. En deze zijn niet de kleinste.