Interne vacatures - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Interne vacatures

Interne vacatures

(Hoofd)trainer

28-07-2022

Voetbaltrainer

Je bent de ouders of naaste familie van een van de spelers binnen Meerburg. Je voetbalt zelf in een elftal binnen Meerburg of je hebt wel iets met voetbal. En je wil nu niet naast maar in het veld komen staan. Meld je dan nu aan als trainer. Ervaring binnen deze rol is heel mooi meegenomen maar geen noodzaak. Ervaren begeleiders per leeftijdscategorie kunnen je op weg helpen in deze rol. Ook bestaat de mogelijkheid om je als trainer verder te ontwikkelen. 

Begeleider worden van een elftal is niet ingewikkeld, sterker nog, het zorg er juist voor dat de spelers en speelsters onbezorgd en georganiseerd hun wedstrijden kunnen gaan voetballen. Als begeleider van een elftal (vrijwilliger) is het wel belangrijk dat je in het bezit bent van een VOG of dat je deze gratis via de vereniging zo snel mogelijk gaat aanvragen.

Reageren op de vacature

In de motivatie kun je eenvoudig aangeven hoe je tegen je vrijwilligersrol aankijkt en hoeveel tijd je hebt om deze rol te kunnen vervullen.

Misschien wil je nog iets toelichten of heb je een verzoek. Dan kun je dit hier op het formulier beschrijven. * = verplicht
Vacature Titel
Gastheer / vrouw Kantinevrijwilliger
Ontvangstcommissie Commissiediensten gastheer / gastvrouw
(Hoofd)trainer Voetbaltrainer
Scheidsrechter Scheidsrechters (junioren & senioren)
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!