Meerburg jeugd volgend seizoen

15 april 2022 9:45

Bij Meerburg zijn we begonnen met de voorbereiding voor volgend seizoen. Het doel is om half juni de nieuwe teamindeling helemaal rond te krijgen.

Daarom beginnen binnenkort ook de selectietrainingen. Meer informatie hierover kan verkregen worden via hjo@vvmeerburg.nl (bovenbouw) of richardli@kpnmail.nl (onderbouw). Voor overige vragen over de nieuwe teamindeling kan contact opgenomen worden met coordinatorbovenbouw@vvmeerburg.nl of coordinatoronderbouw@vvmeerburg.nl.

Als je na dit seizoen stopt met voetballen bij Meerburg stuur dan zo snel mogelijk een mail naar leden@vvmeerburg.nl. Dit moet uiterlijk voor 1 juni gebeuren.

Ten slotte, alles lijkt erop dat het volgend seizoen nog drukker zal worden bij Meerburg dan dit seizoen. Dat betekent dat het programma op zaterdag nog voller wordt en ook het maken van het trainingsschema zal weer iets ingewikkelder zijn. We gaan ons best doen om hier zo creatief mogelijk mee om te gaan, zodat alle teams voldoende ruimte hebben.