Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Stunt blijft uit tegen uit de kluiten gewassen Bernardus

Stunt blijft uit tegen uit de kluiten gewassen Bernardus

1 oktober 2016 19:30


Dat de jongens van Meerburg JO9-4 zich prima handhaven in een poule met overwegend tweedejaars F-spelers, moge inmiddels duidelijk zijn. Maar de grootste krachtmeting zit in de laatste twee wedstrijden, tegen achtereenvolgens Bernardus en RCL, de nummers 2 en 1 in de beker.

Vandaag de eerste van het tweeluik: uit bij Bernardus. Na de training op woensdag had Rens een nieuw systeem besproken met de jongens, zodat er bij het beginsignaal een 4-2 opstelling stond.

Het collectief hield dapper stand, maar kon niet voorkomen dat er zowel voor als na rust 2 goals werden gescoord door Bernardus (lelijke frommelgoals weliswaar, maar helaas tellen die ook). Boet redde de eer door in de laatste minuut met een poeier van afstand de 4-1 te maken.

Het begint een eentonig verhaal te worden, maar ook vandaag liet Meerburg zich weer van zijn beste kant zien. Ze lieten zich niet opzij zetten door de jongens, die gemiddeld twee koppen groter waren (wat krijgen die gasten te eten??!!) en ze vochten voor en met elkaar om ze af te stoppen.

Als alles loopt zoals verwacht, dan stevenen we af op een vijfde plek in de beker en handhaven we ons dus prima…

Dit team gaat zichtbaar vooruit en speelt steeds beter in positie, dus dat kan nog wat worden in de competitie..

Maar eerst nog RCL. Zullen we daar dan gewoon wél stunten?!
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!