Meerburg F4 - Rijnvogels F2

27 september 2014 19:00

Na een kwartier wachten kwam de tegenstander Rijnvogels F2 gelukkig toch nog opdagen en gingen we van start met de wedstrijd.

In het begin ging het redelijk gelijk op. Jeppe schoot een aantal keer goed op doel maar de keeper stond steeds in de weg. Helaas viel het eerste doelpunt dan ook aan de andere kant. Het schot was onhoudbaar voor keeper Nino.

Vlak voor rust zette de F4 nog eens aan en door goed naar elkaar over te spelen wist Borg de 1-1 binnen te schieten.

Na de rust ging de F4 goed van start. Door een wonderschone slalom van Djem, waarbij hij 4 spelers kansloos liet, kwam de F4 met 2-1 voor.

Ze werkten hard en speelden echt als een team wat resulteerde in een aantal mooie schoten op doel van Jeppe en Cas, maar de bal wilde er niet in.

De tegenstander had helaas meer geluk en wist nog drie aanvallen te verzilveren. Jammer genoeg werd er dus met 4-2 verloren maar wat boden ze goed tegenstand. Goed gespeeld mannen !