Jongens F3 zijn er klaar voor!

24 september 2013 10:45

Een nieuw seizoen en een frisse nieuwe groep enthousiaste voetballers. Duidelijk is dat er hard gewerkt moet worden dit jaar. Als F3 van Meerburg kom je sterke tegenstanders tegen.

De afgelopen weken werd dit al duidelijk. Eerst een nipt verlies bij Graaf Willem III VAC en daarna 2 nederlagen tegen RCL en Wassenaar F1. Ondanks deze verliezen hebben de jongens niet opgegeven en zijn ze hard blijven trainen onder leiding van Marcel en Timo.

Dit weekend stond VUC op het programma en de jongens waren vast besloten om te gaan winnen. Zeker na het bij het team betrekken van aanstormend talent Eric kon het niet mis gaan.

Na het eerste fluitsignaal zag het er ook direct veel belovend uit. De eerste kansen waren voor de F3, maar deze werden niet benut en dan gaat hij er aan de andere kant natuurlijk wel in, zo is de wet van het voetbal. Maar snel herpakte Meerburg zich en bewijst Eric zijn waarde, hij scoort 1-1! Meerburg is zo blij met dit doelpunt dat ze even vergeten te voetballen en ondanks mooie reddingen van Dario vliegen er zo 4 doelpunten voor VUC in. Gelukkig is het dan rust en kunnen Marcel en Timo met jongens de tactiek bespreken.

Met succes want na de rust is het een waar doelpunten feest! Niet alleen voor de spelers fantastisch maar ook voor de toeschouwers een genot om naar te kijken. VUC komt niet meer aan voetballen toe en Meerburg weet in één helft de achterstand van 5-1 om te zetten in een overwinning van 8-5!! Met mooie doelpunten van Thymo, Youri, Robbe, Eric en Benjamin en even mooie assists van Thomas, Jelle en Dylan is de F3 er klaar voor. Laat de competitie maar beginnen!

Na de wedstrijd is het feest en is er even tijd voor een fotomoment!