F11 pakt ook DOSR F5

4 november 2012 16:00

De jongens stonden wederom hun mannetje en pakten ook de tweede overwinning in de competitie. Weer een bewijs dat we niet voor spek en bonen gaan meedoen.

DOSR F5 kwam sterk voor de dag en dan heb ik het vooral over de leidster van dit team.
Daarnaast was de gemiddelde lengte van meerburg zeker 10 cm korter. Door teamwork en vechtlust stegen we echter boven onszelf en de tegenstander uit. Dit wel nadat eerst een 0-1 achterstand moest worden weggepoetst.
Dat het vlak voor rust nog 2-2 werd was een smetje. De tweede helft werd dit echter snel recht gezet. Dit gebeurde door een loepzuivere hattrick. Met 5-3 mochten we naar de penalties.

De vele supporters hebben ons ook zeer goed gesteund. Dit ondanks een weerbeeld dat aansluit bij het onder laten laten van de Hedwigepolder.

Volgende de week de uitwedstrijd bij het altijd lastige meerburg.