Eenvoudige ochtend voor de F7

8 september 2012 17:30

In een aangenaam zonnetje won de F7 vanmorgen van Stompwijk F2 en klom zo naar de tweede plaats in de bekercompetitie.

Vorige week speelde de F7 een eenzijdige wedstrijd tegen ROAC en werd makkelijk met 10-0 gewonnen. Omdat de verdedigers toen veredelde toeschouwers waren en Stompwijk F2 niet veel hoger werd ingeschat, werd het team omgegooid. Aanvallers Joey en Sven moesten verdedigen en Nathaniel en Milan en Dilant zouden aanvallen. Ondanks dat deze nieuwe opstelling onwennig was, had de F7 het beste van het spel. Waar Nathaniel en Milan juist de neiging hadden zich te laten zakken, werd de 1-0 zoals gewoonlijk door ausputzer Joey gescoord. En bij de 2-0 was onduidelijk of het schot van Jurre al over de lijn was toen rechtsback Sven zijn voet tegen de bal zette.

Maar daarna bleken Joey en Sven ook nog prima verdedigers te zijn. Ondertussen ging het aanvalsspel van de F7 gewoon door en pikte Wout z’n gebruikelijk doelpunt mee, waardoor het bij rust 3-1 stond. De rust werd gekenmerkt door een discussie over het gebruik van slidings in de F-jes. Ter info voor de scheidsrechter, het KNVB pupillenreglement zegt niet dat slidings niet mogen. Ook de tweede helft speelde zich voornamelijk af op de helft van Stompwijk. En uiteindelijk werd een eindstand van 7-2 bereikt.