Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Tegen de laatste is altijd lastig (aldus de E10)

Tegen de laatste is altijd lastig (aldus de E10)

6 december 2014 16:30


Het is alsof je tegen jezelf aan het vechten bent.
Het wil niet en het lukt niet. Dat er uiteindelijk dan toch een verschil wordt gemaakt...

Het is tweede Sinterklaasdag en we mogen naar Hazerswoudse boys.
We hebben het dan over de E5 van de boys maar door personele problemen aldaar aangevuld met drie E3 spelers. Hazerwoudse boys staat laatste maar toch praten ze al stoer dat ze dat kleine keepertje van Meerburg wel even gaan passeren.

Als ze van hun leider horen dat Meerburg aan de andere kant van de tabel staan schrikken ze een beetje.  De scheidrechter heeft zich verslapen en dus beginnen we iets later. Het zonnetje staat aan de hemel echter is er ook een regenboog. Na 5 minuten begint het dan vors te regenen. Daarnaast regent het ook kansen voor Meerburg maar op de een of andere manier mag de bal er niet in. We raken 5 maal de lat en nog een keer de paal. Daarnaast is de keeper van de E3 best aardig. Vlak voor rust kan ook hij echter niet zorgen dat Meerburg dan eindelijk het krachtsverschil uitdrukt in een voorsprong. Vrolijk gaan de jongens verder met drukken op het doel van de tegenstander. Als het als rust zou moeten zijn begint Hazerswoudse boys aan een spaarzame counter. Ondanks goed keeperswerk wordt de rebound in ons goal geschoten. Wat krijgen we nou! Onderweg naar de kleedkamer discuseren de leiders of ze nu boos moeten zijn of juist positief. Het wordt een mix want helemaal tevreden kunnen ook niet zijn.

De tweede helft spelen we minder sterk en hazerswoudse boys zijn wat sterker uit de kleedkamer gekomen. Ze krijgen meer kansen en wij blijven ze ook misen. Als we 5 minuten voor tijd tegen elkaar zeggen dat we waarschijnlijk niet meer gaan winnen valt de verlossende goal. Dit werkt kennelijk als doping want twee minuten later waren het dezelfde twee die weer een combinatie opzetten en vervolgens nog een goal erbij prikken.

O ja, de tweede helft was het droog en de regenval van de eerste helft had het kunstgrasveld niet aangetast.

De punten zijn weer binnen en nu weer opladen voor de laatse pot van 2014.

THE E-TIEN
 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!