Verslag Meerburg E13

1 april 2013 8:15

Vaochtend ontving de E13 Blauwzwart E7 uit Wassenaar. Vanwege de Pasen kwam blauwzwart slechts met 5 man opdagen. Meerburg startte wel met 7 spelers en wist dit overwicht in aantal goed uit te spelen. Binnen een paar minuten was het 1-0, dankzij een fraaie passeer beweging van Sem en een hard schot in de verre hoek.

Sam zorgde niet veel later voor de 2-0 nul, met een mooie schot. Vervolgens bleef Meerburg aandringen en vielen de doelpunten als rijpe appelen uit de boom. Invalspits Milan pakte zijn doelpunte mee en die was meteen ook wel heel fraai. De bal krulde over en om de doelman heen en viel via de binnenkant van de paal in de goal. Ook Mees hielp de score voor rust op te drijven met een paar fraaie treffers tot maar liefst 7-0.
Na rust ging Meerburg door waar het gebleven was. Blauwzwart wist geen kans te creeren, op één grote kans na met een zeer fraaie lob die maar net over de lat vloog. Milan, Mees en Sam gingen door met doelpunten maken, alles leek te lukken deze ochtend. Het offensief werd afgesloten met nog een treffer van Sem. Sven, Meike en Lucas hielden het achterin goed dicht zodat er geen tgendoelpunten vielen en mocht er toch wat dreiging ontstaan dan waren de brede schouders van onze vaste waarde in de goal Nima voldoende om de tegenstander op andere gedachten te brengen. Eindstand 14-0; 5 doelpunten van Mees, 4 van Sam, 3 van Milan en 2 van Sem.