De E9 maakt achterstand goed: 5-3 winst

19 maart 2013 12:00

Nog net op tijd was de E9 in Noordwijk om aan te treden tegen de plaatselijke E8. Het was best koud en de wind raaste over het veld.

Het was in het begin een gelijke strijd met kansen voor beide ploegen. Door een voor Noordwijke ongelukkig moment scoorde ze in eigen goal (na een schot van Steyn) en stonden we 1-0 voor. Daarna kwam Noordwijk in volle sterkte opzetten en de ruststand was 2-1 voor de thuisploeg.

In de rust probeerden coaches Harold en Frans het tij te keren, maar vlak na rust werd het toch 3-1…

Maar toen liet het echte Meerburg zich zien! We ging onophoudelijk de strijd aan en alle mouwen waren opgestroopt. De verdediging was sterk met de niet loslatende bijter Danjela op rechts en de zich tot een supermandekker ontpoppende Tibbe (zijn tegenstander werd bijna letterlijk gek van ‘m), die het gevaar uit de Noordwijkse ploeg haalden. Gesteund door laatste man Samuel. (en dan waren vaste krachten in de verdediging Isa en Sacha er nog niet eens bij…).

De volledig aanwezige aanvalskracht met Steyn, Thijs, Abdi (gelukkig weer hersteld van zijn armblessure) en Daan zorgde voor het scorende vermogen. Abdi scoorde nog tweemaal en Daan en Steyn schoten de bal ook nog eens in het net. Bij een van de goals hielp de doelman van Noordwijk letterlijk een handje. Mocht de pret niet drukken. 5-3 !! Eindelijk weer eens winst voor ons team, wat nog even werd gevierd in de kantine van Noordwijk.

0-1             Steyn

3-2            Abdi

3-3            Abdi

3-4            Steyn

3-5             Daan