Wedstrijdverslag Meerburg E10-Rijnvogels E7

17 maart 2013 16:00

Meerburg speelde tegen Rijnvogels, dat een paar plaatsen hoger op de ranglijst stond. Wij begonnen prima ondanks de koude wind op het veld.

Al gauw bleken wij een stuk sterker dan onze tegenstander,en kwamen al snel op voorsprong....
Eigenlijk waren wij de gehele eerste helft sterker dan de tegenstander,en bouwden wij de voorsprong snel uit naar een veilige 5-0 voorsprong..
Na de rust kwam de tegenstander wel wat sterker terug,maar kreeg zij eigenlijk maar weinig kansen,zij scoorde nog wel 1 keer,zodat de eind uitslag 5-1 in het voordeel van Meerburg werd!! Jongens prima overwinning: Speler van de wedstrijd was spits Stefan,hij scoorde 3x...
Onze scheidsrechter Peter was wederom foutloos, als hij dit niveau vast houdt,mag hij straks EREDIVISIE fluiten Top..
Volgende week wederom een thuis wedstrijd tegen Rijnb.boys..( De razende reporter ).