E9 wordt te laat wakker: 1-5

24 september 2012 19:15

De E9 trad zaterdag aan tegen de E2 van Altior. Die stonden veel hoger op de ranglijst en we begonnen vanuit een verdedigende stelling.

De Langeraarse tegenstander was echter niet bijster onder de indruk en kwam gelijk een paar keer gevaarlijk door onze verdediging (Pepijn, Samuel en Sam, met Daan op goal). Helaas kwam de aanval met Isa, Steyn en Sacha er niet al te vaak aan te pas, hoewel we wel een paar kleine kansjes kregen. We konden niet echt een vuist maken en voordat we het wisten werd er voor de rust geblazen en stond het 0-5 voor Altior. Een daarvan was een echte beauty, van afstand zoals Sam die weleens voor ons maakt.

In de tweede helft kwam er een ander team het veld in, althans dat leek zo. Sam ging op doel en Daan in de verdediging en Samuel op de linkervleugel, Thijs op rechts (wisselde later met Pepijn), Abdi centraal in de verdediging. We lieten nog even heel erg goed zien hoe fantastisch we echt wel kunnen voetballen, en kregen mooie kansen en de tegenstander werd in de verdediging gedrukt. Helaas voor ons kwam er uit al die kansen maar 1 goal door Pepijn die geraffineerd de keeper uitspeelde en de 1-5 liet aantekenen. Dat was ook de eindstand.