Meerburg E2 laat 2 punten liggen in Sassenheim (Ter Leede E3) 1 – 1

17 maart 2012 20:15

We begonnen de pot ’s ochtends om kwart voor negen zonder onze vaste spelers Stefan, Mees en Ruben. Allen waren door verschillende omstandigheden verhinderd.
Wat rondbellen met andere teams en hoofdtrainer leverde twee spelers op: Lucca van de E6 en Yassine (el Houari) van de E1. En als keeper onze spits Rick.

Het team moest de eerste helft duidelijk wennen aan het vroege tijdstip. Er werd slordig gespeeld met bovendien niet al te veel inzet.

Gelukkig scoorde Sem aan het eind van de eerste helft met een uitstekend afstandsschot de 0 – 1 binnen. En dat was ook de ruststand.

In de pauze hebben de coaches goed aangeven wat er verder verbeterd kon worden en dat was met name de spirit: de strijd aangaan en de bal willen hebben!

Dat ging de tweede helft inderdaad een heel stuk beter. Met name Gianni en Steven legden hun directe tegenstanders veelvuldig ‘over de knie’ zonder dat dit buitensporig gebeurde.

Helaas werd er, ondanks uitstekend keeperswerk van Rick, tegen gescoord: 1 – 1.

Meerburg kreeg nog diverse fraaie kansen om de pot winnend af te sluiten, echter het zat er deze keer niet in.

Al met al toch zeer verdienstelijk van dit team om reeds 12 rondes achter elkaar ongeslagen te blijven. Neemt niet weg dat de spelers (en coaches) behoorlijk balend Sassenheim hebben verlaten met de wetenschap dat er meer in had gezeten…