Zaterdag 26 November , Meerburg E9 uit tegen BSC’68 E4

26 november 2011 23:30

Ook vandaag beginnen we direct met druk zetten op de tegenstander.
Al snel volgt er onze eerste goal, vanuit het middenveld speelt Thom de bal op links naar Bas, die de bal voorgeeft en Benk de 1-0 kan inschieten.

Na de aftrap van BSC'68 is de bal al gauw weer in ons bezit, de bal gaat rond en komt bij Benk, die met een 1-2tje met Jesper de bal terug ontvangt en de 0-2 inschiet. Wat een mooie aanval, dat ik lekker beginnen zo.

BSC’68 heeft niets in te brengen. Op het middenveld krijgt Abel de bal en kan flink doordribbelen naar voren en speelt de bal hoog in het doelgebied,waar Thom prachtig de 0-3 inkopt.

Direct na de aftrap van BSC’68 komt de bal weer bij Abel die met een hard schot,maar net overschiet. Ook Andreas (onze keep) die vandaag eens een wedstrijd wilde spelen, veroverde mooi de bal en kreeg hierna een prachtige kans,ook deze belandde net naast het doel.

De jongens spelen goed over en van achteruit sluiten Boris en Joep (verdediging) mooi aan.
Joep weet dan de bal te veroveren en passt de bal naar Bas die dan de 0-4 scoort.
We zijn een kwartier onderweg in de eerste helft als Boris aanzet en Jesper aanspeelt,die vervolgens Abel bereikt en de 0-5 inschiet.
Dan volgt er een aanval van BSC’68 waarbij Sem (die de eerste helft keepte) een mooie redding verricht.
BSC’68 heeft het moeilijk,de druk van Meerburg is te groot. Ze schieten de bal noodgedwongen over hun achterlijn,corner voor Meerburg. Er staan veel spelers van ons in het doelgebied van BSC’68,de bal komt als eerste bij Andreas die de bal recht op de keeper speelt. De keeper probeert de bal weg te slaan,waarna Bas de 0-6 inkopt.
Vlak voor rust is het Boris die vanachter ziet dat Benk vrijloopt,hem aanspeelt en prachtig de doelman van BSC’68 passeert en de 0-7 scoort.
Ook de tweede helft gaan we voortvarend van start. De eerste aanval is van Meerburg,waarbij Andreas maar net naast kopt. Na 10 minuten volgt er een fase waarin wij wat rommelig gaan spelen en we te weinig de zijkanten benutten. BSC’68 krijgt een paar kansen,waarbij Abel (die de 2
de
 helft keept) nog een goeie redding verricht.
Inmiddels is Jesper geblesseerd uitgevallen,hopelijk valt het mee.
Joep en Boris hebben het achterin drukker als in de eerste helft,maar weten zich kranig te verweren. Gelukkig zoeken wij in de laatste minuten weer de zijkanten,waar de ruimte ligt.
Er volgt  weer een aanval van Meerburg,waarbij Sem op de rechterzijkant opstoomt naar voren,de trainer van BSC’68 maant zijn spelers hem af te stoppen.
Boris weet van achteruit Sem te helpen en de bal komt in het doelgebied van BSC’68 waar Andreas netjes de 0-8 inschiet. Inmiddels is Jesper weer in’ t veld gekomen en lijkt zijn blessure mee te vallen. Er volgt weer een aanval vanaf de linkerkant,waarbij Bas de bal voorgeeft en Jesper bereikt,die dan het laatste doelpunt 0-9 voor zijn rekening neemt.
De laatste seconden staan op de teller en er volgt een aanval van Sem op Thom,maar de scheids vind het genoeg en fluit af.