Eerste verlies E13 : 1-3

20 november 2011 8:00

Met goede moed begonnen we de wedstrijd tegen Bernardus E4. Natuurlijk hoopten we erop de reeks overwinningen groter te kunnen maken. Trainer Jeroen en doelman Pepijn moesten verstek laten gaan (maar werden wel via SMS van de stand op de hoogte gehouden!). De coaching werd overgenomen door Harald.

In de eerste helft begon de tegenstander sterk en al snel stond het 1-0. Wij kregen genoeg kansen, o.a. via Wendelin, Daan, Thijs en Steyn, maar die gingen er allemaal niet in. De tweede goal van Bernardus viel kort daarna (het was voor sommigen  even onduidelijk of het wel een doelpunt was of een bal op de paal) en even lieten we onze kopjes hangen waardoor zelfs ook nog de 3-0 achter Joel belandde. De tegenstander was behoorlijk fysiek en hier en daar zat het gewoon soms niet mee.

In de tweede helft werd de opstelling en de taktiek aangepast en kwamen we behoorlijk sterker voor de dag. Abdi kwam de aanval versterken en Samuel en Sam ruimde de ballen achterin op.  We kregen genoeg kansen maar helaas ging er maar één in, gescoord door Steyn.

Jammer genoeg is dit het eerste verlies in de competitie maar er is nog een lange weg te gaan en we wisten elkaar vooral in de tweede helft steeds beter te vinden en er werd goed overgespeeld, als we dat volhouden dan gaat het "vanzelf" weer goed.