Meerburg E1 haalt de 3 punten weg uit Oegstgeest

20 november 2011 11:00

Om 08:30 uur moesten onze jongens aantreden tegen ASC E1. Dat het heel vroeg was baarde mij toch wel zorgen, zijn ze wakker, zijn ze scherp etc.

De E1 had wat goed te maken na de nederlaag tegen UDO E1 vorige week. Het team speelde de eerste helft bijzonder goed. Er werd kort aangesloten, linies speelden uitstekend opelkaar, Simon Hazenberg kon direct dooschuiven. Al na 3 minuten was het raak door een goal van Timur Yavuzturk 0-1. Nog geen 2 minuten later werd het 0-2 door Lars Barthen.

De E1 combineerde goed, kon het vooruit niet dan even terug naar achteren en opnieuw opbouwen. Met name Bauke Doeven kreeg bijzonder veel ruimte en kon vaak ongehinderd “opstomen” .

Thijs van der Meer bracht de stand op 0-3, hierna deed ASC E1 wat terug middels de 1-3 na miscommunicatie achterin. Dit was ook de ruststand. In de rust aangegeven dat we vooral zo door moesten gaan en de “gunfactor” moeten hanteren.  De tweed helft was voetballend wat minder, ASC E1 kroop wat meer uit de schulp en kreeg ook enkele kansen. De 1-4 was van Bauke Doeven, die de aanval zelf wist op te zetten. 1 minuut voor tijd bepaalde Yassine el Houari de eindstand op 1-5. Al met al een goed overwinning. Later op de dag begreep dat we 3 punten kwijt waren omdat Docos uit de competitie is gehaald en Voorschoten ’97 daarvoor in de plaats is gekomen. Het doelsaldo is dus ook een stuk minder. Volgende week wederom vroeg, nu tegen VVSB in Noordwijkerhout.

Man of the Match: Simon Hazenberg

Toeschouwers: 15 (door de kou?????)

Gele en rode kaarten: geen

Opstelling: Rodney Bey; Bauke Doeven; Jeroen Berk; Simon Hazenberg; Storm van der Laak; Yassine el Houari; Lars Barthen; Thijs van der Meer en Timur Yavuzturk