D7 komt sterk terug: 5-5 !

17 januari 2015 17:30

Meerburg D7 kon met een goed team aantreden tegen tegenstander Foreholte D7.

Aan de wedstrijd werd eigenlijk veel te slap begonnen, ondanks dat de trainers daar nog zo voor gewaarschuwd hadden.

We voetbalden meer tegen onszelf dan tegen de tegenstander, dat resulteerde in een 0-4 ruststand....

Na een goede ferme speech van de trainers in de rust, zijn we er met z'n allen in blijven geloven. We gingen weer gewoon voetballen en dat leidde tot een zeer zeer spannende tweede helft en uiteindelijk een verdiend gelijkspel: 5-5.

De verdediging verdiende voor de tweede helft zeker een compliment. Na een aantal omzettingen hebben ze zich prima hersteld. Onder leiding van Samuel en Lars K. hielden ze de boel goed dicht, en kreeg Foreholte nog maar weinig kansen. Het mooiste doelpunt kwam van topscorer Niels, die een vrije trap mooi in de kruising schoot!

Iedereen heeft enorm zijn best gedaan en als we dat volgende week gewoon vanaf het begin doen komt het allemaal goed. Door het 5-5 gelijkspel blijven we lekker bovenin meedraaien! Top!