D9 komt sterk terug: 4-4

16 september 2013 11:00

De D9 trad aan tegen FC Zoetermeer D10. Het werd een wedstrijd met een spannend scoreverloop. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel.

In de eerste helft bleef het lang 0-0, en waren de ploegen goed aan elkaar gewaagd. Het was te zien dat ze allebei nog niet veel op een heel veld gespeeld hadden. Daardoor was er veel ruimte langs de zijkanten. Aanvoerder Niels, Daan en Stefan doken regelmatig voor de keeper op en achterin liep Lucas Apoll alle Zoetermeerse aanvallers eruit. Uiteindelijk werd het toch voor de rust nog 1-0 door een goal van Niels.

Na de limonade begonnen er echter foutjes te sluipen in onze verdediging en voordat we het in de gaten hadden keken we tegen een 4-1 achterstand aan. Daarna werden (eigenlijk onverwachts) alle krachten gebundeld en werd er weer fris aangevallen. Er waren mooie combinaties en de verdediging liet zich ook weer van een betere kant zien! Lars maakte in korte tijd twee goals: 4-3. Zou er nog een goal vallen of ging de D9 voor de tweede keer verliezen? Iedereen haalde opgelucht adem toen Niels in de allerlaatste seconde de 4-4 over de keeper heen schoot! Mooi mannen!

Opstelling: Sam (Daan) - Samuel, Lucas A, Luuk, Tibbe (Nick) - Lucas B, Thijs, Amine - Daan (Lars), Niels, Stefan. Kevin was afwezig maar komt ons volgende keer nog sterker maken.

Bron: site FC Zoetermeer