Inschrijfformulier vrijwilligerstaken

Als u bij het versturen van het formulier een foutmelding krijgt lees dan goed wat de foutmelding betreft. Mogelijk bent u een invoerveld vergeten. Als u bij het invoeren van het formulier alle velden correct hebt ingevuld kunt u het versturen. Als u bijvoorbeeld een bijlage upload, maar een ander veld vergeet, en hierna het andere veld extra aanvult. Dan is het systeem de bijlage "vergeten". Houdt u daar rekening mee.

U kunt extra informatie aanleveren zoals voor welk elftal wilt u vrwijliigerwerk doen. Hoeveel uur per week bent u beschikbaar etc.

We willen een actieve verenigingscultuur creëren waarin zoveel mogelijk leden en ouders/ verzorgers van jeugdleden als vrijwilliger een voor hun passende bijdrage kunnen leveren.

Met elkaar kunnen we ervoor zorgen dat Meerburg optimaal kan functioneren als vereniging. Bij het inschrijfformulier heb je hierin al een keuze kunnen maken. Mogelijk is deze keuze nog relevant of inmiddels veranderd. Om zorgvuldigheid te betrachten vragen we je om dit nogmaals aan te geven zodat we ook gericht kunnen benaderen.

* = verplicht