B1 wint bij hekkensluiter

26 oktober 2014 11:45

Uit tegen het onderaan staande Voorschoten B2 behaalden de mannen van coach Laan een terechte maar matte 2-3 overwinning.

Met Bram, Jochem en Lorenzo voor de afwezige Julian, Levi, Milan en Tibo ging de B1 op bezoek bij Voorschoten. Onderschatting is natuurlijk het grootste gevaar als je tegen de laagst geklasseerde ploeg speelt maar daar leek vandaag geen sprake van te zijn. Ondanks de noodgedwongen aanpassingen in alle linies wist de B1 eenvoudig op een 0-2 voorsprong te komen door doelpunten van Mats na een prima assist van Pim en Daniël.  Voorschoten wist hier weinig tegenover te stellen.
De theepauze zou wat de B1 betreft gerust afgeschaft mogen worden... Ook gisteren leek het weer of de mannen na rust de buit al binnen dachten te hebben en dat de wedstrijd op het gemak uitgespeeld kon worden. En ook gisteren werd die gedachte afgestraft door Voorschoten wat uit een vrije trap na geklungel in de Meerburg defensie op 1-2 kwam. Omdat Lorenzo prima zag dat Luuk uitstekend was meegelopen werd de 1-3 er eentje uit het boekje: simpel en efficiënt. Maar in plaats van verder uit te lopen werd Voorschoten weer in het zadel geholpen via een terecht toegekende strafschop. En het had allemaal heel anders kunnen aflopen als het schot van Voorschoten in de laatste minuut niet van de paal het doel uitketste maar...