Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws over...

Nieuws over...

Inloopspreekuur jeugd FMT fysiotherapie

Gisteren, 19 september 21:45  FMT fysiotherapie verzorgt al jaren met veel plezier de fysiotherapeutische begeleiding van de selectie van Meerburg. De afgelopen jaren kwamen steeds meer jeugdspelers op de club binnenlopen voor een screening. Op zo’n avond hebben we onvoldoende tijd om de jeugd goed te beoordelen en te adviseren . meer »

19x gelezen

Sponsoren uitgenodigd voor eerste thuiswedstrijd

15 september 10:30  Als blijk van waardering willen wij alle sponsoren (dus ook de club van 100) van onze mooie vereniging speciaal uitnodigen voor de thuiswedstrijd van zaterdag 25 september Meerburg 1 – Teylingen 1 Deze wedstrijd wordt om 14.30 uur gespeeld op ons prachtige complex. U bent al vanaf 14.00 uur van harte welkom voor een heerlijke kop koffie. Na de wedstrijd ontvangen wij u graag in onze Businessclub om onder het genot van een hapje en een drankje de wedstrijd te evalueren en om gezellig bijeen te zijn. Wij waarderen het zeer als u bij deze wedstrijd aanwezig kunt zijn. meer »

56x gelezen

AH Voetbal passie punten sparen

10 september 18:00  Vanaf 13 september kan je in de AH app sparen voor de clubkas van onze vereniging. Want als club kunnen we na afgelopen jaar wel wat sponsoring gebruiken! Geef daarom nu alvast aan in de app dat je voor Meerburg wilt sparen. Dan maak je kans op vette voetbalprijzen en ben je helemaal klaar voor de aftrap!meer »

20x gelezen

Jennifer Li actief binnen de KNVB

10 september 9:45  RKVV Meerburg is trots om te melden dat Jennifer Li, speelster van de dames en trainer van de JO13-1, komend seizoen zich mag aansluiten bij de KNVB JPN regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht). Ze gaat daar aan de slag als teammanager van de MO14 en teambegeleider van de MO15. Ook is zij begonnen met de KNVB UEFA C Youth opleiding.meer »

193x gelezen

Het gereedschap voor trainers, teammanagers en coaches

29 augustus 15:15  Jij wilt het allerbeste voor jouw team en de spelers. De organisatie rondom de trainingen en wedstrijden neemt veel tijd in beslag en je hebt weinig overzicht van het complete plaatje. Je wilt actuele informatie geven en ontvangen en de communicatie met de spelers moet eenvoudiger. Maak gebruikt van het spelervolgsysteem van de vereniging. meer »

111x gelezen

Rooster kantinediensten is weer online

22 augustus 11:15  De vaste kantinecrew kan zich zoals ieder jaar weer online inroosteren voor het komende seizoen. De ouders die per team kantinediensten gaan draaien worden in overleg ingepland. Ook de senioren worden apart ingeroosterd. De clubhuiscommissie draagt daar zorg voor. meer »

103x gelezen

We zijn begonnen met de Grote Clubactie

15 augustus 8:45  Vandaag start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor al onze jeugdleden. Een lot kost €3,- per stuk, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Na een vervelend seizoen met verschillende beperkingen is het straks weer mogelijk om verschillende activiteiten te organiseren binnen de vereniging. Dan zijn extra inkomsten van harte welkom voor onze jeugd. meer »

88x gelezen

Dringend gezocht: gastvrouwen en gastheren

5 augustus 21:30  Iedereen die op zaterdag wel eens in de buurt van de kleedkamers is geweest, heeft ze kunnen zien zitten: de leden van de zaterdagcommissie. Dat zijn de mensen die gasten (zowel onze eigen mensen als bezoekers van andere clubs) opvangen, welkom heten en wegwijs maken. Die vertellen op welk veld er gespeeld gaat worden, welke kleedkamer moet worden gebruikt en die zorgen dat er in de rust limonade is. meer »

116x gelezen

Teamindelingen seizoen 2021 - 2022

27 juni 0:15  De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de teamindeling voor komend seizoen 2021 - 2022. Ondanks dat het afgelopen seizoen vanwege Corona niet makkelijk was, zijn we blij dat veel spelers het plezier in voetbal niet zijn verloren. Komend seizoen hebben we weer meer jeugdteams dan afgelopen seizoen. meer »

856x gelezen

Meerburgers tijdens ALV in het zonnetje gezet

26 juni 17:30  De leden van de vereniging hebben tijdens de ALV bepalende besluiten voor de vereniging genomen over het beleid en activiteiten voor de komende periode. Verschillende onderwerpen zijn de revue gepasseerd waarvan verslaglegging is gemaakt. Het jaarverslag is rondgedeeld en werd als plezierig ervaren. De financiële verantwoording is akkoord bevonden en ondanks Corona zijn we financieel gezond. Mede dankzij de vele stafleden die deels of geheel af hebben gezien van hun vergoeding en de strakke regie van onze penningmeester die voor een volgend termijn weer is herkozen. Ook is na goedkeuring van de leden, Jeanpaul Schuitmaker (jeugdzaken) toegevoegd aan het bestuur. Een rol die de huidige bestuurders essentieel vinden. Natuurlijk hebben wij ook verschillende leden in het zonnetje mogen zetten. Alex van de Ven is samen met Leo Dolle benoemd tot lid van verdienste, Michiel Cuijpers en Hajo Laman zijn benoemd tot ereleden en zoals eerder al vermeld Jos Silverentand als erevoorzitter van de vereniging.meer »

114x gelezen

Wij hebben jouw hulp hard nodig

23 juni 12:00  Vanaf 1 juli 2021 zit er statiegeld op kleine petflessen (minder dan 1 liter). Wij als vereniging verkopen water en frisdrank et cetera in deze flesjes. De inname van petflessen is niet verplicht, maar kan ons wel veel voordeel opleveren en het is een kleine moeite. Als niet-commerciële sportvereniging mogen we het statiegeld houden en deze aan de club besteden of aan een goed doel schenken. meer »

268x gelezen

Schoen voor Sint & Piet

19 november 22:45  piet zat te denken, wat hij jou zou moeten schenken, zo begint bijna elk sinterklaasrijm, maar deze niet, deze piet wilde origineel en speciaal zijn,meer »

255x gelezen

Meerburg J019-1 Kampioen

20 mei 8:00  Afgelopen zaterdag stond de laatste competitie van de JO19-1 op het programma in de 1e klasse. Winst zou genoeg zijn voor het kampioenschap en zo zou het sterke Wilhelmus JO19-1 met 1 puntje achter ons gelaten worden. VCS uit Den Haag was op het zonovergoten sportpark van Meerburg de tegenstander en zij moesten kansloos met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren. meer »

453x gelezen

Scheidsrechtersclinic voor Meiden MO-19 en MO-17

10 maart 17:00  Op de velden zie je meestal volwassen scheidsrechters, maar zou het niet mooi zijn als nog vaker de junioren van onze club een rol krijgen als scheidsrechter. Dat is leerzaam voor jou als junior, maar ook leuk voor de pupillen (de jeugd onder 12 en 11 jaar) die je dan mag fluiten. Als scheidsrechter kun je zelf meemaken hoe het voelt om een wedstrijd te leiden en bovendien verbeter je zo je kennis van de spelregels. Daar profiteer je weer van in de wedstrijden die je zelf speelt. meer »

633x gelezen

Meerburg 1 zorgt met ruime overwinning toch nog voor een glimlach

10 september 10:00  Na de forse nederlaag van vorige week tegen Wateringse Veld/Kranenburg (6-1, red) werd jl zaterdag om 14.30 uur afgetrapt tegen Erasmus. De ploeg uit Den Haag was in hun eerste wedstrijd met 8-2 te sterk voor DCV, vooraf dus moeilijk in te schatten hoe deze middag zou verlopen.meer »

466x gelezen

In Memoriam Cees Koreman (1941-2018)

7 september 21:15  Vrijdag 7-9 ontvingen we het trieste bericht dat Meerburger Cees Koreman een dag na zijn 77-ste verjaardag na een lange periode van fysieke ongemakken is overleden. Cees was in de jaren 60/70 een van de medeoprichters , samen met o.a. Gerard vd Klauw, Bert de Lange en Piet vd Hulst, van de BZM (Bijzonder Zaken Meerburg) die allerlei festiviteiten organiseerden. Zo ook was hij jaren vaste medewerker van het clubbladteam die op maandag avond met veel plezier het befaamde clubblad in elkaar zette. Bij de Kerstcross was hij de vaste barman in de ochtend uren en met de befaamde Bingo avonden assisteerde hij Nol en Greet Rijsdijk. In de zomerstop was hij altijd actief als onderhoudsman om de toenmalige kantine steeds weer van een lik nieuwe verf te voorzien. Als werknemer van Sikkens, kon hij zo goedkoop aan de benodigde materialen komen. In de tijd dat de 1e reclame borden rond het 1e veld verschenen , was dit het werk van Cees die o.a. samen met Leo Dolle deze met de hand beschilderde. Het allereerste bord (HABO) staat nog in het geheugen van de oude garde. Op voetbalgebied speelde Cees een opvallende rol in het toenmalige “Sterrenteam” door als spielmacher (met de middencirkel als zijn domein) alleen maar uit die cirkel te komen als het rust werd en uiteraard wanneer de wedstrijd zich verplaatste na afloop naar de kantine voor de befaamde 3e helft. Voor ieder lid van het sterren team had hij trouwens een toepasselijke bijnaam. Na de 3e helft werd steevast de chinees Woo Ping in Leiden bezocht met na afloop uiteraard een irish coffee toe. Na zijn voetbalcarriere maakte hij zich verdienstelijk in de oude kantine in de schoonmaakploeg op maandagochtend waar hij een van de 1e was die de nieuwe schrobmachine mocht bedienen. Hilarisch was toen hij een keer rond tufte met het mirakel zonder dat er water in zat. Toen zijn gezondheid een rol ging spelen, kon hij dit werk niet meer aan, maar was wel elke morgen, toen al in het nieuwe clubhuis, present. Dit om de laatste nieuwtjes te delen met de maandagochtend ploeg onder genot van een bakkie. Cees heeft zijn lichaam aan de wetenschap toevertrouwd. We zijn Cees zeer erkentelijk wat je voor Meerburg betekent hebt en veel sterkte toegewenst voor de nabestaanden.. Rust in vrede ”Korebaas”..... Namens bestuur en leden RKVV Meerburg, Peter van der Heijden.

1132x gelezen

In Memoriam Alfred van Egmond (1959-2018)

7 september 13:15  Ons bereikte het droevige bericht dat donderdag 6 september Alfred van Egmond (lid van de club van 100) op 59 jarige leeftijd is overleden. Alfred was jaren actief in de activiteitencommissie van de vv Meerburg. Nadat Afred in aanraking was gekomen met de vv Meerburg, doordat zijn zoons Oscar en Leon er gingen voetballen, is hij mede met de groep Meerburgers die behoorde bij de activiteitencommissie, veel voor de jeugd gaan organiseren. Later heeft hij o.a. het bedrijfsvoetbaltoernooi, wat even dood gebloeid was, weer op de kaart gezet. Mede door zijn inbreng is dit weer een terugkerend evenement geworden aan het einde van elk voetbalseizoen. Ook was hij een van de inspirerende krachten achter de traditionele klaverjasavonden die al decennia lang georganiseerd worden door de vv Meerburg. Samen met een aantal befaamde Meerburgers was hij deelnemer van een “whiskey club” die o.a. jaarlijks een meerdaags bezoek brachten aan Schotland, het mekka van de liefhebbers van dit drankje. Helaas liet zijn gezondheid hem de laatste jaren in de steek (hartproblemen), zodat hij niet meer van het heerlijkje goedje kon genieten. De hoop bestond dat hij spoedig in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuw hart. Helaas is dit te laat voor hem gekomen. We verliezen in Alfred een Meerburger en goede vriend. De nabestaanden worden bij deze van harte sterkte toegewenst om het grote verlies te kunnen verwerken. Namens de activiteitencommissie en leden van vv Meerburg: Jan Boom.

1403x gelezen

Trainingsschema 2018-2019 bekend

25 juni 13:30  Het was een aardige puzzel maar het is weer gelukt om een trainingsschema op te stellen. Klik door naar het bericht en dan de de link naar de pdf en zet je leesbril op en zoek naar je team ;-)meer »

1662x gelezen

Verslag Hummelo Kamp 2018

4 juni 19:45  Afgelopen weekend heeft het 31e (!) Hummelo kamp plaatsgevonden voor onze JO9/JO10 en JO11 spelers. 41 spelers van diverse teams uit deze leeftijdscategorieën en 17 leiders vertrokken afgelopen vrijdag om 16:30 in 11 auto’s naar de Ooymanhoeve in de Achterhoek. Een boerderij waar een blind paard geen schade kan doen, met een voetbalveld dat de afgelopen 20 jaar niet gerold is, een tafeltennistafel, een speeltuin en een volleybalveld: een perfecte locatie voor een groep losgeslagen kids.meer »

1143x gelezen

FIFA gaming toernooi voor JO15 en MO15

2 november 7:00  Op zondag 12 november is het FIFA gaming toernooi voor spelers van JO15 en MO15 teams. Het toernooi begint om 15.00uur en de kosten voor deelname zijn 3 euro. Er is plek voor maximaal 40 spelers.meer »

813x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!