Meerburg J019-1 Kampioen - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg J019-1 Kampioen

Meerburg J019-1 Kampioen

20 mei 2019 8:00


Afgelopen zaterdag stond de laatste competitie van de JO19-1 op het programma in de 1e klasse. Winst zou genoeg zijn voor het kampioenschap en zo zou het sterke Wilhelmus JO19-1 met 1 puntje achter ons gelaten worden. VCS uit Den Haag was op het zonovergoten sportpark van Meerburg de tegenstander en zij moesten kansloos met een 6-0 nederlaag huiswaarts keren.

Wat volgde was een feestje tot diep in de nacht waarvan de schrijver de details maar niet benoemd.
Wat ik wel wil benoemen is de groei die deze groep heeft doorgemaakt, zowel als team als individueel, het accepteren en respecteren van elkaars kwaliteiten en soms ook tekortkomingen. Dit heeft tijd nodig, en vaak ook resultaten, om dit proces te versnellen. Voor de winterstop begonnen de resultaten ook en na de winterstop bleven de resultaten zich opstapelen, watleidde tot een verdiend kampioenschap.
Eentje die tot stand kwam door het "team belang" altijd boven het "eigen belang" te zetten.
Ik wens de jongens die door moeten naar de senioren veel succes en ik ga met de rest van de groep en de JO17 jongens die eraan komen met plezier het komende seizoen tegemoet. 
Een prettige groep met potentie waar Meerburg nog hopelijk jaren van kan genieten.Bedankt allen ! (spelers, teammanagers, ouders, supporters en iedereen die ik vergeten ben)
De trainer.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!