Bekeravontuur Meerburg JO13-1 eindigt in Voorburg

4 - 0

Meerburg JO13-1JM

Groep 1 05

21 oktober 2017 14:30

Meerburg JO13/1 speelde zaterdag 21 oktober de 1e knock-outronde voor de beker tegen Hoofdklasser Wilhelmus JO13/1. Meerburg verkocht de huid duur, alleen Wilhelmus was simpelweg te sterk.

De 1e helft had Meerburg nog wel wat in de melk te brokkelen. Via de snelheid van Teun Hartwijk en Sam Ouwerkerk werden een paar aardige kansen gecreëerd. Een vrije trap van Sven Kortekaas werd door de Wilhelmus-keeper net overgetikt. Daarvoor was Wilhelmus uit een corner op 1-0 gekomen. En daar wrong ook wel een beetje de schoen de 1e helft. Er hing een lome vakantiezweem over het veld, waardoor je de indruk kon krijgen dat bij een aantal spelers de echte die-hard mentaliteit en overtuiging ontbrak. Gelukkig was keeper Ted Wagemaker wel scherp, want met een aantal mooie reddingen hield hij de schade op 1-0!

De 2e helft was op de punten mentaliteit en overtuiging wel verbetering zichtbaar. Alleen ook Wilhelmus had wat bijgeschakeld. Het spel speelde zich daardoor meer af op de helft van Meerburg en werden de mogelijkheden schaarser. En toen 10 minuten voor tijd de 2-0 viel was ook de spreekwoordelijke ban gebroken en liep Wilhelmus nog makkelijk uit naar 4-0.