Datum

6 maart 2016 10:00

Accommodatie

Onbekend

Nu weer een dikke 3-0 overwinning op Foreholte! In de eerste helft gebeurde er weinig tot niets. Hier en daar een schot of redding, maar verder niet erg veel. In de tweede helft was dat wel anders. Bijna op het begin wist Joep met hulp van Foreholte een bal in de goal te pleuren. De tweede goal was van Viggo, ook een tikje flubberig. Daarna wist Gucci een penalty over te schieten, en even later scoorde Tycho de laatste goal van de wedstrijd, ook niet de mooiste goal van de week. Maar meerburg heeft wel een leuke wedstrijd gespeeld en ja, toch wel gewonnen!