Alweer een lekkere overwinning voor de D7

5 - 2

Voorschoten'97 D11

D-pupillen zaterdag, D7, 8e klasse 12

7 november 2015 11:45

Jaah, alweer een lekkere overwinning voor de D7 van Meerburg. Meerburg won met 5-2 na een lastige eerste helft. na twee tegengoals van Voorschoten, maakte Joep een ‘lobje’ over de keeper. Het was meer een schot, maar toch. Een paar minuten later was de eerste helft afgelopen.

De tweede helft ging
Meerburg als een speer. De ‘peptalk’ van Martijn hielp ook wel. De keeper, Sep, heeft de bal niet eens AAN HOEVEN RAKEN! De tegenstanders  waren niet meer dan 10 keer op onze helft geweest!

Dit waren de goals:
Joep maakte de eerste in de tweede helft, maar wel de mooiste. Hij wou wel voorgeven, maar de bal belandde met een prachtboog in de goal.  Daarna maakte Viggo er eentje, daarna nog een, daarna was Rein aan de beurt, en als laatste Viggo weer (denk ik, het waren er zo veel!).

Enne, volgens mijn moeder kwam het door de ranja in de pauze…