1 - 8

Meerburg JO13-7JM

D-pupillen zaterdag, D7, 8e klasse 12

31 oktober 2015 11:00

Meerburg D7 van Martijn en Gijs heeft de eerste competitiewedstrijd even bekendgemaakt dat ze konden voetballen. Na 0-3 in de eerste helft eindigde de wedstrijd in 1 tegen 8.  De coaches Gijs en Martijn vonden dat er echt perfect werd gevoetbald: de lange passes uit het middenveld kwamen goed aan bij de aanvallers, de verdedigers deden uitstekend hun werk, de keeper, Okke hield een paar ballen tegen die een doelpunt waren geweest en de duels werden goed gewonnen. Jort, 1e helft verdediger, 2e helft een middenvelder maakte er 2, Viggo, spits, maakte er 3, Tijmen, middenvelder 1, Tygo, ook middenvelder 1 en Joep, 1e helft aanvaller, 2e helft middenvelder ook 1, volgens mij, want ik ben de tel kwijtgeraakt...  In de 2e helft werd er nog een doelpunt gemaakt, maar dat was het dan.

Dit is het tweede stukje van mij, Mattie.