0 - 3

Zevenhoven D1

D-pupillen, D7, Groep 7 09

26 september 2015 8:30

De D7 van Gijs en Martijn heeft met een nare 0-3 verloren. Maar Gijs zei wel: "De aanval van die ploeg was echt goed.  Het is knap hoe de verdedigers hun werk hebben gedaan."
Nou, de wedstrijd verliep dan ook in de eerste helft niet erg vlotjes. Veel passes uit de verdediging kwamen niet goed bij de medespelers en dus had de andere ploeg meteen een aanval. Maar de keeper van de D7, Sep, heeft zijn werk UITSTEKEND gedaan. Hij hield bijna alle ballen tegen. Erg knap.
Er werden 2 goals gescoord, meer dan in de tweede helft. In de tweede helft raakte meerburg dan wel beter in vorm. Er werden goede aanvallen neergezet, maar de passes waren nét iestiepietsie te hard, en dan had de tegenstander hem. De meeste passes kwamen wel van de verdedigende middenvelder Mattie, de centrale verdedigers Matthijs, Jort en Sam, en de rechtsback Okke en Mark (die wisselden). Verder ging het wel goed op zich, maar de tegenstand was iets te groot en daarom werd er 1 goal gescoord. Zo. Dat was het.