De laatste 2 wedstrijden van F13 in 2014

18 december 2014 20:45

2 weken geleden speelden we uit tegen Alkmania F5 en afgelopen zaterdag speelde de F13 thuis tegen UDO F8.

2 weken geleden speelden we uit tegen Alkmania F5.
Meerburg F13 nam een vliegende start met een coole actie van Ben (hij beloofde vanaf nu voor de wedstrijd altijd chocomelk te drinken als ontbijt) die afgemaakt werd door Daire 0-1 (binnen de eerste 2 minuten) . Oktay in doel had het niet erg druk en met 0-3 gingen ze de rust in. Atakan verdedigde het doel in de tweede helft. F13 kreeg zelfs een penalty maar die werd jammer genoeg niet verzilverd. Uiteindelijk eindigden ze met een lange rush en doelpunt van Daire en een doelpunt van Cis met zijn rechter! Eindstand 1-7.
Afgelopen zaterdag speelde F13 thuis tegen UDO F8.
Veel zieken maar gelukkig kregen we versterking van Bas and Quinten (F12).
Daire startte in het doel en moest al snel in actie komen met 2 x een hele goede safe!
We speelden 7 tegen 7 en moesten daarom ondanks de vele zieken toch vaak wisselen. F13 kwam niet echt in de problemen. En Bas zorgde voor maar liefst 5 doelpunten
Het doelpunt van de match werd ingezet met een rush van Cis vanaf het F13 doel tot bij het andere doel gevolgd door een voorzet waar Quint het afmaakte met een prachtige kopbal. Eindstand 9-2!
Een heel mooie score om 2014 mee te eindigen.
Allemaal goed uitrusten en volgende jaar er weer keihard tegenaan!